FRÅGOR OCH SVAR

FRÅGOR OCH SVAR

 

Det är nog bara denna vasen Pallo från Skrufs Glasbruk som man kan pryda ett matbord med helt utan blommor. Ändå är det så vacker!

.

FRÅGOR OCH SVAR

Från vårt hem i småstaden idag. ( Jag har fått några mejl av er söta läsare den sista tiden, om var jag har beställt tavlan i från på min flicka). Tavlan är beställd från Canvaskungen  Jag är mycket nöjd med denna tavlan. Kvalitén är fantastisk måste jag berätta också. Bilden är skarp och pixlarna är perfekta.

.

.

.

.

Tjingeling!

.

.

Mår ni bra alla mina fina läsare?

.

Idag tänkte jag svara på lite av dom frågor som kommer via mejl till mig. Oftast så är det samma frågor. Nu kör vi frågor och svar idag: 

.

Vad kommer golven ifrån? Våra vita golv här hemma kommer från Ikea och heter Tundra och är laminatgolv. Vi är mycket nöjda med dom!

Vad har ni för väggfärg? Våra väggar är målade i en obruten vit färg.

Vad kommer soffan ifrån? Soffan är köpt på Store i Göteborg. Men det var längesedan.

Var kommer mattan ifrån i din stora dotters rum? Mattan heter Jessica och är köpt på Rusta.

Var kommer sidobordet ifrån? Avlastningsbordet heter Olivia och kommer från Mio.

Var har du beställt din kudde med eget motiv ifrån? Oj, jag lovade er att berätta mer om denna kudden i ett tidigare inlägg, Sorry! Denna kudden är beställd hos Smartphoto. Där har jag beställt mycket. Eftersom jag fotograferar väldigt mycket åt privat personer så är det uppskattat att få unika minnen från ex dop och bröllop. Då hittade jag detta ställe där dom trycker upp foton på kuddar, muggar och annat roligt. Kvaliteten är mycket god. Och denna kudden på tjuren som dyker upp lite då och då här på bloggen kommer där ifrån. Att rekommendera!

Jag har tre olika företag som jag brukar använder i mina framkallningar och det är även företaget Canvasofsweden. Den använde jag när jag framkallade tavlan på mig om ni minns detta inlägg här. Detta företaget är mycket bra, och har snabba leveranser. Att rekommendera!

FRÅGOR OCH SVAR

 

Nu har jag hittat en fin ljushållare för flaska till min champagne flaska. Mässing ljushållaren kommer från Bruka Design. Tack vare era fina fina tips så hittade jag denna här:).

.

FRÅGOR OCH SVAR.

Helgens blommor blev dessa klassiskt stilrena mörkröda rosorna, Love it!

.

.

Här hemma pågår just nu bakning utav semlor med mina skatter. I år kommer vi att göra en lite annorlunda variant. Blir dom så smarriga som önskas så kommer det recept till er här på bloggen!

.

.

Vi ses.

KRAM/Carola 

tillvisitkort2

5 thoughts on “FRÅGOR OCH SVAR

  1. Linda Carlsson says:

    Hej du! Vilken härlig och underbar blogg du har. Är inne hos dig varje dag och har varit det i några månader nu. Du är en fantastisk inspirerande, vacker och skön person. Om någon annan säger något annat om dig eller ditt mysiga liv så är det bara ren svensk avundsjuka. Vilken klädstorlek drar du? Stor kram till dig!

  2. Tina L says:

    Såklart ingen säger det! Finns din fina kudde att köpa? I vilka storlekar i så fall? Typ snyggaste kudden ever!

  3. Sofia says:

    Åhh vilken härlig snygga bilder från ditt vardagsrum! Kan inte se mig mätt på din inredning och dina tips där!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *