Events 4good

Events 4good

 

Kom och peppas till nytänk och mer driv av powerchican Laila Bagge Wahlgren, bli peppad att göra det omöjliga av Aron Andersson som både cyklat till Paris och bestigit Kebenekaise – trots att han sitter i rullstol. Succéförfattaren Kajsa Ingemarsson inspirerar hur du kan bli mer kreativ och skapa din magiska gnista. Kvällens Sunshine Story kommer från Annika Sjöö som peppar kring kost & träning och om hur Law of Attraction förändrat hennes liv!

.

.

.

.

.

Tjingeling!

.

Mår ni bra alla fina bloggisar?

Nu är det dags igen för att 4 good att kommer till Göteborg. Denna gången med ett nytt härligt inspirerande gäng. Själv så är jag galet förtjust i Laila Bagge & Kajsa Ingemarsson. Kajsa kommer att tala om DEN MAGISKA GNISTAN! Kajsa Ingemarsson är en Sveriges mest uppskattade författare som hunnit ge ut elva (!) framgångsrika böcker som har översatts till många språk. Hennes roman Små citroner gula är en av 2000-talets mest sålda böcker och har till och med blivit film! Men Kajsa är inte bara författare – hon har också arbetat länge inom både tv & radio. Numera är hon, vid sidan av författandet, föreläsare och inspiratör.  Kajsa brinner för att visa att vi alla kan utvecklas och förändras, att det aldrig är för sent och att modet att gå vidare finns inom oss! Och det är just vad hennes senaste böcker handlar om. Hon peppar oss till att hitta den magiska gnistan inom oss, gnistan som visar vägen till vår kreativitet och vår gränslösa förmåga att forma vår egen verklighet. Varför gör vi livet så himla svårt ibland? Ta det du har och kör, menar Kajsa! 

.

Laila Bagge Wahlgren är det blonda, rappa bombnedslaget vi alla följt i TV4s storsatsningar Idol och Let’s dance. Men att vara jurymedlem och tillfällig dansare är faktiskt en högst temporär sysselsättning för Laila – hon är mycket mer än så! Till vardags är hon nämligen entreprenör rakt ut i fingerspetsarna och driver hela sex (!) olika företag. Däribland hennes första företag LB Management, Meriola Media group och Meriola Songs (som hon driver tillsammans med Anders Bagge och Andreas Carlsson) och coola smyckeföretaget Rock by Sweden. Hon är också låtskrivare, sångerska, manager och har arbetat som talangscout för Sony BMG i New York och skrivit låtar till artister som Céline Dion och Maya. Det är lätt att tro att Lailas karriär varit spikrak, men själv menar hon att vägen ibland varit rena hinderbanan. Men hon har alltid vägrat ge upp. “Jag är ett levande exempel på att man måste våga misslyckas för att nå sina mål”. Vi ser vi fram emot att bli peppade av hennes historia!

.

Sedan kommer vi att träffa Aron Andersson en sådan fantastisk människa. Han kommer att tala om ATT GÖRA DET OMÖJLIGA! Aron är inte som alla andra. Han har inte samma förutsättningar som alla andra och framför allt – han gör inte som alla andra. När han var liten fick han cancer i ländryggen och hamnade i rullstol. Det var då han stod inför valet att tycka synd om sig själv för att han hade hamnat i rullstol eller valet att vara tacksam över att han var vid liv och göra det absolut bästa möjliga av sin situation. Han tog chansen och bestämde sig där och då för att vara tacksam över det han hade och att göra det absolut bästa av sitt liv. Han lät inte sina begränsningar stoppa honom. Istället valde han att se möjligheterna. Det är den inställningen som tagit honom till fyra Paralympics, fått honom att vinna VM guld i segling, bli först med att cykla handcykel till Paris och att bestiga Kebnekaise som första person någonsin i rullstol. Idag är han också en viktigt ambassadör för Barncancerfonden. Aron menar också att lyckan inte ligger i att nå målet, utan att glädjen finns i resan dit. MEN ju häftigare mål desto häftigare resa 🙂

.

Och till sist så har vi Annika Sjöö. Kvällens Sunshine Story är ett riktigt energiknippe som inspirerar dig att kickstarta 2015 med ren mat, bra träning och law of attraction..

.

.

.

Tid: Onsdag 4 februari 2015 kl 18.30-21.30 (dörrarna öppnasonsdag, 4 februari, 2015 – 18:00)
Plats: Lorensbergsteatern, Berzeliigatan 4, Göteborg
Pris: Fullt pris 595 kr inkl moms för privatpersoner. 495 kr inkl moms för medlemmar. 595 kr exkl moms för företag.

I priset ingår föreläsningar, vin, goodiebags och överraskningar!

.

Anmäl dig här

.

.

tillvisitkort2

.

KRAM

One thought on “Events 4good

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *