Forssén Öberg Champagnebar

Forssén Öberg Champagnebar

 

 Vad skall ni göra idag vänner?

Bor ni i närheten av Göteborg så har jag tipset för er. Det finns ett litet mysigt ställe som heter Forssén Öberg Champagnebar. Det är inte mycket mer än ett hål i väggen. Här njuter du utav riktigt bra delikatesser och goda champagne sorter. Du har en hel meny med olika champagnesorter att välja på. Själv så är jag inte den roliga typern som testar nyheter. Jag håller mig till min favorit som jag alltid köper när jag är här, och det är champagnen champagne diebolt cramant. Den har en mjuk och blommig smak. Magiskt god!

 

Forssén Öberg Champagnebar

 

 Inredningen är enkel och smakfull. Hit kommer man för drycken och maten och den goda servicen. En plats att bara njuta och slappna av.

.

Forssén Öberg Champagnebar

 

Forssén Öberg Champagnebar

 

Forssén Öberg Champagnebar

 Här serverade dom oss en mycket trevlig charkbricka fylld av italienska delikatesser. Dessa charkbrickorna förändras varje vecka. Och passar väldigt bra till champagne.

.

.

Här har ni en mycket matt bloggerska med feber dessvärre. Jag har massa trevliga bilder från gårdens härliga besök nere i Göteborg. Jag återkommer så fort jag piggnar till med dem.

.

Önskar er alla en riktigt fab fredag!

Kram/Carola

 tii.majl - kopia

3 thoughts on “Forssén Öberg Champagnebar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *