Todeloo

Todeloo

 

 

 

Hej vänner!

.

Mår ni bra alla mina fina läsare?

Här är det lite bättre nu. Som ni läste på mitt Instagram så var det inte min dag i tisdags. En olycka kommer sällan ensam brukar man säga, och så är det. Jag fick tre mycket tråkiga saker bekräftade på en och samma dag. Tungt, men en sak utav dom tre sakerna har jag sett och förstått sedan tidigare. Men inte velat inse det kanske?. Men igår var det en bättre dag helt klart. Dagen startade med att jag fick påskägg från min fina arbetskollega Anette. Det var två stycken utav dem finaste påskäggen jag vet. Den ena är rosa med guld och den andra är turkos med guld. (Bilder kommer). Dom skall mina små älsklingar få. Lite sedan på dagen så  fick jag ett riktigt fin paket på posten också. Lite saker jag hade beställt i helgen som var. Shopping makes me happy! 

I eftermiddag åker jag ner till Göteborg och förbättra mitt humör med min vän ”Lalla”. God mat, goda vänner och lite mer shopping. Det ser ut som att denna dagen också kommer gå bra?!:).

.

Men först får jag ta tag i dagen! (Efter en tuff natt). 

.

.

Vi ses

Kram/Carola

tii.majl - kopia

.

Psst! På Spotify idag spelar vi låten här. ( Min nya favorit) Riktigt bra!

.

.

4 thoughts on “Todeloo

  1. home2tiny says:

    Önskar jag bodde närmare så jag fick ge dig en stor kram IRL. Jag hoppas av hela mitt hjärta att saker och ting har ordnat sig och resten av veckan och helgen blir fina dagar med mycket värme och kärlek. Kramisar Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *