Fler garderober från Marbodal

Fler garderober från Marbodal

 

Fler garderober från Marbodal

 

Fler garderober från Marbodal

 

Tjingeling

.

I dag sitter jag med en Mojito i ena handen och bloggar, det är ju ändå lördagskväll!:)

I går fick jag äntligen de beställda garderoberna från Marbodal, det var 8 veckors väntan på dem garderoberna. Ingen ligger på lager det kostar för mycket där av så får man vänta länge på möbler och inredning nu för tiden. Men herre vad skönt det är att ha garderober till ytterjackor och skor för 4 personer. Vi är tre tjejer med extremt mycket skor och en stackars man som knappt får plats med sina ytterkläder. För hunden är nämligen också en tjej med stort mode intresse:)

.

Nu har jag knäppt av lite bilder på vår hall i dag som är riktigt uppstädad och ser ut som det var tänkt från början. Innan låg det skor över hela golvet när vi saknade garderober samt barnens och barnens vänners ytterjackor och väskor innanför ytterdörren. Jag skulle nästan tagit en bild på det bara för att se kaoset, någon läsare skrev en gång till mig – har du alltid städat hemma hos dig? Svaret är klart NEJ! men jag väljer när jag skall visa mitt hem:). Det är som min man sa en gång för 10 år sedan några dagar före vårt bröllop. Vi vaknade upp tillsammans hemma i vår säng dagen efter att han hade varit ute på svensexa med vänner och jag på möhippa. Jag vänder mig mot min blivande man och tittar på han förskräckt då jag upptäcker att min man har skrapat upp högersidan av ansiktet och ser hemsk ut, jag hade gråten i halsen och tänker på bröllopsbilderna och säger, vad har hänt? Då svarar min man, – älskling vissa månar vill man glömma och detta är en sådan. Och så tänker jag om våran hall …………

.

Nu är det tomt i glasen och dags för mig att bege mig till drinkvagnen för påfyllning!

.

Önskar er alla en toppen fin kväll!

Vi ses i morgon.

Kram/Carola

One thought on “Fler garderober från Marbodal

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *