FINASTE FINASTE FINASTE LISA WOHLFAHRT PÅ MÖLLE KRUKMAKERI

.

Här inne i detta vackra vitkalkade huset görs all keramik från Mölle Krukmakeri ♥ 

,

,

,

,

Hej Godingar!

.

Jag har träffat så många härliga människor på denna skåne resa. Bla så är detta det stället som drog vår familj ner i landet. Jag var jätte svag för Mölle Krukmakeri innan denna resa genom att bara pratat med min vän E-L som har mycket här i från detta krukmakeri.

.

När jag klev in genom dörrarna på Mölles krukmakeri så vilade det bara ett sådan härligt lugn och kärlek över detta ställe. I rummet till vänster ser jag Lisa sitta och drejja i lugnans ro sina vackra saker. Allt är på riktigt här. Jag kliver fram till henne med kameran i högsta hugg för att jag vill fota stunden, fota känslan som var så obeskrivligt härlig. Efter det så frågar jag om det är okej att fota, hihihi. Jag blev så tagen av allt i detta lite dimmiga rum. Det var dimma utav soldis som strålade in genom flera av rummets alla fönster och av keramikdamm. Jag talade med henne om hennes produktion. Och hon berättade att hon/dom gör all sin keramik tillverkning här i Mölle. Hon har blivit tillfrågad att lägga över en del av produktionen till Kina. Men berättar då att hon tackat nej eftersom det inte kändes rätt i hjärtat! Åh, ja ……. Detta är verkligen gjort av kärlek till varje unik sak hon skapar. Längre in i rummet sitter en annan kvinna och stämplar muggar med Mölle krukmakeri stämpel för hand. Innanför detta rum där dom två kreaktiva kvinnorna satt så har dom ugnarna där dom bränner all sin keramik. Åhhh milda makter, det var så himla fint och härligt där inne. Men det bästa med Mölle Krukmakeri och Lisa är att detta är på riktigt! Det är verkligen något som är sällsynt i detta pengar samhälle. Hennes vackra produkter är  inte dyra heller. Utan allt är bra så himla rätt här kände jag.

.

.

.

I denna ljuvliga trädgård kan man sitta och äta mat och njuta av den skånska lugnet tillsammans med deras stora gojja ”Viktor”. En rikitig liten sago idyll i särklass! Kolla in denna vackra Mölle skål ♥ Fin till tappas, smör i kulor eller som vas här.

.

.

.

Här ser ni söta Lisa Wohlfahrt dreja vackra latte koppar. Det är så charmigt så jag smäller av. 

.

.

.

Här ser ni min favorit av allt fint som finns i denna härligt och hjärtliga butikVisst är den härlig?!.  Om ni har någon speciell människa ni vill hylla på något vis, eller dop, bröllop eller 50 års dag så kan hon på beställning göra ex fat med namn på. Såg nämligen ett vackert fat med namn och datum på som var en bröllops gåva, kan det bli mer personligt?!

.

Jag kunde inte bestämma om jag ville ha vita eller svarta lattemuggar så det fick bli en kartong av varje, hihihhi och en vit skål. Bilder kommer senare så ni får se mina vackra skapelser som jag fick med mig hem från Mölle Krukmakeri. Men eftersom jag har både svart och vitt hemma så passar båda så bra in

.

.

.

 Haha, denna tokiga figur står och tar emot din beställning på fiket. Fiket ligger vägg i vägg med krukmakeriet till vänster om butiken.  Här serverades det ljuvliga mackor mm.

.

.

.

.

.

Jag skulle kunna göra detta inlägget ännu längre, hihihhi. Jag brinner verkligen för detta ställe. Vill ni följa Mölle Krukmakeri på Instagram så heter hon mollekrukmakeri klicka här.

.

.

Vi ses lite senare igen!

.

KRAM 

.

.

8 thoughts on “FINASTE FINASTE FINASTE LISA WOHLFAHRT PÅ MÖLLE KRUKMAKERI

 1. Adela says:

  Å tack för tips och vilket häääärligt ställe!!
  Älskar ju som vanligt allt i din blogg, allt har smak och stil!
  Vill till Skåne med nu och har jag tur åker vi i veckan;))

  Kramar!
  Adela

 2. Pingback: SHOPPING PÅ MÖLLE KRUKMAKERI | ROOM OF KARMA
 3. Pingback: EN SÖT FRUKOST | ROOM OF KARMA
 4. Pingback: MÖLLE KRUKMAKERI DÄR SOLEN ALLTID SKINER | ROOM OF KARMA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *