ATT KLIVA ÖVER SIN KOMFORTZON OCH TÄNJA PÅ GRÄNSERNA

Här ligger vi och berättar spökhistorier i en Stronghold ”expeditionstält från Mountain Hardwear”. Denna typ av tält syns ofta på basecamp Mount Everest men då sover de 10 personer i denna typ av tält.

 

.

.

.

..

Hej alla mina fina läsare!

.

Nu är jag tillbaka igen här på bloggen, Jippi! Jag har så mycket att berätta och visa här så ni kan inte ana! Och veckan som jag har framför mig är fullspäckad varje dag med en massa roligheter och härliga människor som jag skall möta. Och jag lovar er nu, att jag skall ta med min Canon varje dag och uppdatera här på bloggen dag efter dag ……………. Härligt va?!.

.

Men först så måste jag bara tipsa er om detta roliga och småtuffa boendeform som vi har haft nere i skåne. Efter en natt här så kan jag lova er att ni är världens bästa mamma/pappa ♥  I början av sommaren så sa min kloka man så här till mig. – Om man vill uppleva något så måste man tänja på gränserna. Och tro mig, det har jag gjort denna sommaren och kommer alltid  att göra framöver. För tänk så mycket nytt och nya människor man möter om man bara tar sig över sin komfortzon och öppnar upp sig för nyheter och välkomnar en massa nya saker med en positiv inställning! Livet är allt bra härligt vänner, eller hur?!.

.

.

.

Välkomna in i vårt lyxtält på STF- vandrarhem i Jonstorp. Denna typ av tält är inredd med 2 st 80 cm resårsängar från Hilding super sköna att sova i!! Vi lade till två sängar så vi alla 4 kunde ligga skönt i dessa sängar.

.

.

.

Det gamla fina Vandrarhemmet som ni ser bakom byggdes 1914 och har fungerat som ålderdomshem och hem för döva och blinda innan Stefan Schölander gjorde om det till ett vandrarhem som i dag är anslutet till Svenska Turistföreningen.

,

,

.

På andra våningens vackra frukostbalkong äter vi frukost i den varma morgonsolen.  Här kan vi se ut över odlingslandskapet och våra ur coola tält där vi just har tillbringat en natt. Nygräddade bröd, pålägg, filmjölk, frukt och grönt med nybryggt kaffe ♥ Var en bra start på dagen.

.

I en stor lummig trädgård svingade flickorna av sig sitt lek innan det var dags att fara vidare ut till Mölle. För varför jag just ville till Mölle skall jag visa er i nästa inlägg! Jag har så mycket att visa och tipsa er om vänner! Sverige är helt underbart. Speciellt med detta vackra väder vi har nu.

.

.

Nu ses vi varje dag vänner framöver, roligt va?!.

.

.

.

KRAM

.

.

Psst! Jag måste bara berätta att jag tycker det är såååå himla kul att blogga. När vi var nere i skåneland så träffade jag hela 4 st människor som kom fram till mig och sa, att dom är läsare av min blogg roomofkarma. Och att dom kände igen mig var ju bara så roligt. Smickrad och glad så måste jag tacka er läsare för att ni är så gulliga och ger mig så mycket glädje! Och jag är så glad att jag kan inspirera er ♥

.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *