FINA BARNKLÄDER HOS Oii

Hur söta är inte dessa hårspännerna?! Prinsessmyckena är tillverkas för hand med kärlek, glädje och omtanke. De sätter färg på din vardag och gör stora dagar ännu större. Finns att klicka hem hos barnklädesbutiken på nätet Oii här. Svart skulle passa fint till vår stora flicka och den ljusa fina upp i vänstra hörnet skulle passa till vår lilla Docka tänker jag

.

.

.

.

.

.

.

 Tjing nya veckan!

.

 Sitter här hemma och fixar med en super fiffig tavla där jag skall sätta upp alla miljoner hårspännen som våra små sessor har. Det är ju så gulligt med hårspännen av alla dess former och färger. Men när dom bara ligger i en ända hög i en väska eller ännu värre i en påse på en krok i badrummet som det har varit hos oss den sista tiden. Så fick jag idén här om veckan att göra en fiffig tavla där jag skall sätta upp dom allihopa. Bilder kommer,när jag är klar, lovar! 

.

Jag satt hemma tidigare idag och kika runt efter lite nya vår kläder till sessorna. Och blev heeeeelt tagen av alla läckerheter som trillar in på denna butik. Och herre vad jag blev förtjust i denna klänning nedan + ett par coola skor till. Tänk dom till en förskoleavslutning i år .

.

Livly – Liv jersey dress finns på barnklädesbutiken på nätet Oii här.

 

Minnetonka – Thunderbird. Finns också att klicka hem hos Oii här.

 

 .

Vi ses snart igen!.

.

.

.

KRAM

.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *