PÅSKPYNT FRÅN DAY HOME

Hemma hos oss.

.

.

.

.

..

Hallå Raringar!

.

Oh my, vad jag håller på denna måndagskvällen. Här hämtas det och lämnas det hos både kompisar och aktiviteter. Samtidigt så skall kvällsmaten lagas och barnen skall duscha, läxor skall göras. Ja, ni här. Och tror ni att vi är två vuxna i hushållet i kväll?!. Nope, jag leker ensam mamma söker i kväll, hihihi. 

.

På kvällens meny står det fattiga riddare. Vilket har blivit barnens favorit här hemma. Vilket är bra, det är lätt som en  plätt att tillaga, hihihi. Bjuder er på lite bilder från vårt hem. Har även köpt trä-ägg som jag skall måla i veckan. Jag är inne i en pyssel period just nu känner jag, ideérna bara flödar hos mig  ……… Har massa projekt på G!

.

 

.

Lite påskpynt har kommit upp hemma hos oss. Äggen kommer från Day Home.

.

.

.

.

..

 Bakom dessa tidningar finns det nog ett hundra tal av tidningar. Bakom varje lucka ryms det ca 30-50 tidningar. Mycket praktiskt, eftersom jag ofta köper tidningar och barnen gillar att bläddra och läsa i böker/tidningar.

.

.

.

.

.

Här på den lilla panton stolen från Vitra brukar lilla Dockan sitta och läsa sina små böcker. Hon har nämligen en egen lucka i detta skåp fullt av barnböcker som handlar om prinsessor.

.

.

Got to go!

.

.

KRAM

6 thoughts on “PÅSKPYNT FRÅN DAY HOME

  1. Anna says:

    Hej, hej!
    Jag hittade hit till dina fiiiiina blogg för några dagar sedan och sedan dess har jag varit här och läst och titta på dina fina blogg hur mycket som helst. Vilken underbar stil du har!! Ville bara lämna en kommentar, här kommer jag att vara fast länge känner jag!!!
    Kram Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *