FÅR DET LOV ATT VARA EN SURSTRÖMMINGS KLÄMMA?

Godmorgon från småstaden!

Gunnebo Slott och Trädgårdar är en av Sveriges främsta 1700-talsanläggningar och ligger vackert beläget mellan Stensjön och Rådasjön i Mölndals stad, strax söder om Göteborg.

Här ser ni gunnebos vackra orangeri och derass nya köksträdgårdens trädskola står bland annat gamla äpple- och päronsorter på tillväxt. Äpplesorter: Rött järnäpple, Citronäpple, Eldrött duväpple, Kanikeräpple, Rosenhäger, Grågylling, Borsdorfer och Läderrenett.

 Gunnebo Kaffehus och Krog

I lunchmenyn på Gunnebo Kaffehus och Krog utgör säsongens ekologiska grönsaker huvudkomponenten och köttet eller fisken är tillbehöret. Detta för att förstärka råvarans kvalité och måltidens helhet. Den ekologiska lunchbuffén serveras med sallader, bröd från deras eget bageri samt kaffe/te.

 Här ser ni lilla söta Pillan som är en liten dvärg pudel och som vår lilla Nakenhund blev kompis med snabbt. Visst har hon en ur läcker färg?! Jag har aldrig sett en rödhårig liten pudel innan. Hon var i alla fall ur söt tycker jag!

Mingel bilder från vår dag på Gunnebo slott.

Wow, idag är det en riktigt trött bloggerska som sitter vid datorn. Det blev en seeeen surströmming fest med girlsen igår! Men det var ur trevligt och mysigt som vanligt!
Här ovan försökte jag ta några pics för att visa er hur surströmming ser ut. Och där av ser ni en bild på hur en god surströmmings klämma ser ut. Det är jätte gott. Gillar man salt mat så gillar man surströmming. Och med gott sällskap och god dryck, ja då är det godare!
Psst! Ett tips till er söta läsare. Den 10-11 september så har Gunnebo slott Jordens mat.
Vill ni läsa mer om vad det är. Gå in här.
Önskar er en fin söndag!
KRAM

6 thoughts on “FÅR DET LOV ATT VARA EN SURSTRÖMMINGS KLÄMMA?

 1. Maria - Wikers liv says:

  Fina bilder, som vanligt!
  Nä, jag har heller aldrig sett en rödhårig pudel! Snyggt, säger jag som oxå är rödhårig 😉 hihi…
  Jag är nog för feg för att testa surströmming…
  Men vad underbart att ni hade kul igår!

  Ha en skön Söndag!
  Kram / Maria

 2. Pållan says:

  Men gud så lovely med surströmming. Själv brukar jag gå på premiären på Tennstopet å det brukar vara himla trevligt. Du borde testa det nån gång om du är i Stockholm just den tiden ; )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *