ALL MUST FLÖG JUST UR MIG I KVÄLL!

Tjing söndags kväll!
Wow, all min must flög ur mig idag efter att jag har var och besökte min lilla söta mor-mor och barnens gammal mor-mor. Vi alla var tillsammans och besökte henne på sjukhuset där hon ligger just nu. Vi satt där 4 generationer kvinnor på sjukhuset. Och jag tänkte, vad livet ändå går fort! Min lilla fina mor-mor är 84år och det börjar ta på henne. Men det var så härligt när vi kom in genom dörrarna och hon fick syn på Sockret så log hon stort. Oj, vad det värmde i mig. Hon har inte riktigt svarat oss och har inte riktigt velat vara med på något vis. Men när hon såg Sockret igen, så var hon helt klart = Mycket kärlek/känslor i det ögonblicket!

Idag tänker jag också. Vad livet åker berg och dalbana. Igår var vi på Gunnebo slott med hela min familj och myste i solen. Senare på kvällen var jag på tjej fest hos min góaste vän och hade jätte roligt och skratta. I dag samlas vi 4 generationer på sjukhuset för att en utav oss är sjuk och har kanske inte så länge kvar i livet. Livet har snabba vändningar och det gäller att ta vara på alla dom man älskar och närvara i nuet!

Och dessutom så har min mamma hållt på med GI-metoden en längre tid. Och jag säger bara, wow vad smal och snygg hon har blivit igen. Det var sååååå kul att se! Grattis mamma till din nya snygga kropp.

mmmm, dessa är för goda!

Idag tänder vi ljus och bara har soffhäng denna söndagskväll. Det är inte klokt vad matt man kan bli av bara mycket känslor som strömmar genom kroppen under en eftermiddag. Inget fysiskt arbeta alls utan bara psykiskt. Men så är det i alla fall hos mig denna kväll! Nu skall jag bara vara med min fina familj.
Stora kramar till er alla fina läsare!
KRAM

13 thoughts on “ALL MUST FLÖG JUST UR MIG I KVÄLL!

 1. VivanDivanGoesFashion says:

  Vilket fint ögonblick det måste varit och visst är det så att känslor ibland har den effekten. Ta vara på stunden och din familj och mys riktigt ikväll.

  Kram
  /Vivvi

  P.S. Jag länkade till dig igår och hoppas det är ok? Tyckte dina Minnetonkas var så fina och var ju tvungen att skriva vart jag fått inspirationen till att leta rätt på ett par…D.S

 2. fiffi says:

  Det är så sant det du skriver. Tiden går så vansinnigt fort. jag tittar på min största kille som fyller 21 år och fattar inte att denna vuxna man är min son.När man är ung är man näst intill odödlig och har hela världen i sin hand. man vet allt och är så nyfiken på livet själv. Vad hände kan jag ibland fråga mig, vart tog den nyfikenheten vägen. Usch! nu blev jag sentimental. kram till fina du

 3. Lucie says:

  Hallo, allt vad du skriver sant. Mina föräldrar är runt 70 och de får alltid mycket enrgy från min lilla son.
  Har fina start vecka! Kram Lucie

 4. Hjemme Nå says:

  Ja, man ser hvordan tiden setter sine spor…min eldste datter blir tenåring og det er som å gjenoppleve alt bare ved å se henne…sukk, er man virkelig blitt så gammel;-)

 5. tina says:

  Ja livet innehåller verkligen kontraster och går på i rasande fart,att ta vara på det och varandra är det viktigaste av allt!Du skriver vackert om detta. Känner igen mej i känslan….
  Tack för att du delar med dig
  kram och ha en fin start på veckan !

  tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *