Ett fantastiskt besök på hotellet Bialy Krolik i Gdynia

Ett fantastiskt besök på hotellet Bialy Krolik i Gdynia

Ett fantastiskt besök på hotellet Bialy Krolik i Gdynia

Här ovan ser ni de två fantastiska ägarinnorna till detta hotell som har temat Alice i underlandet.

Ett fantastiskt besök på hotellet Bialy Krolik i Gdynia

Då har jag tagit med mig min familj till ett av mina favoritrestauranger här i Polen Bialy Krolik ett hotell som ligger ca 20 minuter från Stena Line färjan. Hit kan man åka och äta en riktig bra frukost också om man vill. Jag har några lyxiga hotell och restauranger jag ville visa min familj när jag var här och detta är ett utav dem.

Jag var här för ett år sedan med ett gäng bloggkvinnor och avnjöt en fantastisk 7-rätters meny som jag nu gjorde om med min familj. Det är ett modernt och konstinspirerat hotell med ett kreativt kök. Det är nya smaker som gifter sig i munnen, smaker som man aldrig fanns. Det är en spännande middag då maten serveras på olika fat och andra kreativa material som får agera talrik till maten 😉 Denna 7 rätters middagen tar ca 2,5-3 timmar att avnjuta.

Man blir verkligen bortskämd i detta landet! Servitriser som tar ut stolen för dig och serverar maten med vita handskar, detta kan jag vänja mig med 😉

Även här så är det fantastiskt milda priser på maten. En 7-rätters middag med två aptitretare och vin, läsk och vatten betalade vi ca 400 kr/ person. Det är det som är så fantastiskt i detta land Polen, att priserna är så snälla om man jämför med vårt land Sverige. Här har man råd att äta många långa måltider på olika fina restauranger.

Om ni ska bo på detta hotell så är detta rummet det finaste rummet om ni frågar mig?!

Ett fantastiskt besök på hotellet Bialy Krolik i Gdynia

Ett fantastiskt besök på hotellet Bialy Krolik i Gdynia

Ett fantastiskt besök på hotellet Bialy Krolik i Gdynia

Vill ni se mer från hotellet och restaurangen så kan ni se tidigare inlägg här och här.

Adress:
Folwarczna 2, 81-547
Gdynia, Polen

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *