ETT DAY TIPS MED GRIFFELFÄRG

Coolt att måla billiga flyttkartonger med griffelfärg och stapla dom på detta vis. Enkelt, billigt och lätt! Fula mönstrade vasar som man köper på loppis för några en kronor kan bli riktigt snygga med lite griffelfärg på:)! Det finns att köpa billig griffelfärg på GRANIT.
Tjing alla bloggisar!

 
Här kommer ett DIY tips, det var länge sedan nu. Jag hittade bilden på googel och gillade idén med att måla griffelfärg på glas. Jag fick genast en idé om hur man istället skulle kunna måla på glasburkar istället. Med lite hemmagjord knäck i och ett rim i krita på burken så har du ju en perfekt julklapp, alternativt en gå bort present. Burken går ju att fylla med te, kaffe eller favoritgodiset också, använd fantasin.

Just nu sitter mina sessor med kopisar i soffan och ser på den ur coola filmen Spooky Buddies. En riktig bra familje film och mycket passande denna allhelgonahelg. Vi bjuder er på en liten snutt ur filmen här:

Önskar er en fin kväll!
KRAM

12 thoughts on “ETT DAY TIPS MED GRIFFELFÄRG

 1. Linda E. says:

  Jag har inte varit speciellt aktiv på bloggen den senaste tiden och såg först igår att du frågat hur jag fått L:et uppe brevid bloggnamnet, men jag ser att du fixade det själv 🙂

  Ha en fortsatt fin kväll
  -Linda

 2. Room of karma says:

  Tack Lene för din fina kommentar inne hos mig. Åhh, vilken tur att ni läsare som är nya här på bloggen sätter ett fotspår efter er så jag hittar in till era fina bloggar. Nu söta Lene så ligger du nu mera på min blogglista. Efter att ha varit inne på din sida och tittat runt så ser jag att i like you:)! Bra att ni även länkar över till era bloggar:)!

  kram kram CC

 3. PERNILLA says:

  Snyggt!! jag är ju en vän av sprayfärg ..sprayar det mesta när jag tröttnat på hur det ser ut ….. ( än så länge är det bara inredning ,( men även jag själv ligger ganska bra till ) …..*skrattar…men det här matta blev ju jättefint ….undrar om Granit har söndagsöppet här i Göteborg ?

  Ha en fin Söndag

  Kram Pernilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *