OLLE EKSELL & FAVORITER I KÖKET

Favvoprylar i köket har jag många. Men min bästa pryl är nog Pantonstolen. Det finns ingen härligare stol med så mycket sving i som dessa. Dom upplevs näst intill mjuka. Stolarna är designade av Verner Panton och tillverkas av Vitra.
Tjingeling på er alla.
Hur måssss det i dag?
Åhh, idag har vi haft en lugn lördagmorgon här hemma. I vanliga fall så är det bråttom i väg på dans och andra aktiviteter. Men denna helgen så är det lov i allt:)!
Dagen startade med att jag satt i soffan och hängde i telefonen med min bästis i någon timme. Och kort där efter så gick jag runt och tog några pics. Det är ju lättare på helgen när man är hemma när det är dagsljus:)! Och jag tog några pics för inspirationsfabrikens tema Favoriter i köket.

Mina favvo muggar från Filippa K.

Om Daddy hade fått bestämma så hade han tagit Kaffebryggan på bild nummer 3:)! Hmm, det hade nog sessorna också tagit. Efter som dom älskar när Daddy skummar varm mjölk till dom på denna maskin.

Men här har ni mina favoriter! Kudde Day home en gammal kollektion. Panton stolen & tavla Olle Eksell som får flytta ut i köket ett tag nu framöver.
Kika nu in till alla övriga medlemmar på Fabriken, och inspireras.
Ha det allra bäst. Tills vi ses igen!

KRAM

10 thoughts on “OLLE EKSELL & FAVORITER I KÖKET

 1. Jeanette says:

  Kjempeflott bilder, liker. Vet du hvor man får kjøpt slike bilder av Olle Eksell? Har veldig lyst på!!!

  Fortsatt god helg, klem klem.

 2. Allt och/eller Inget says:

  Vilken fin blogg du har! Har precis hittat hit och gillar att titta runt hos dig. Vilka fina kakao- och mugg-bilder. De där muggarna finna hos mig också. Köpte dom så tokbilligt på Ellos för något år sedan, jag tror de måste skrivit fel pris eller nåt för då såldes det 2 för 49 kr 🙂
  Hälsningar Linda

 3. Room of karma says:

  Hej Linda med bloggen Allt eller Inget! Det skulle nog min blogg heta också`:)! Jag är nämligen den personen allt eller inget:)! Bra namn.

  Åhhh, vad kul med en ny läsare av min blogg. Vad glad jag blir! Kul att du hitta hit♥

  Nu skall jag gå in på din blogg och titta runt också:)!

  Ha en fin kväll!
  kram ♥ CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *