Ett besök på La Glace är ett måste om ni är glutenintoleranta

Ett måste när man besöker är detta klassiska och super söta kaffe La Glace. Det kan vara långa köer för att komma in vissa tider på dygnet och tårtorna kan ta slut mot slutet på dagen, så här får man vara beredd på allt på detta populära kaffet.

Vi hade turen och hamnade i en kö på ca 10 min på utsidan. När det var vår tur i kön så frågade den söta kvinnan om vi vill sitta inne eller ute och hur många vi var, där efter följde hon med oss till ett passande bord efter våra önskemål. Vi fick tilldelat ett nr som talade om när vi fick gå fram och göra vår beställning. På det smarta sättet så var det inga köer inne på kaffet utan alla satt lugnt vid sina bord och åt eller väntade på sin tur att beställa.

Här fanns det mycket stort och bra utbud för dom som är glutenintoleranta till vår glädje? Det var helt överlägset den bästa kaffet vi besökt i hela vårt liv där dom VERKLIGEN hade riktigt bra tårtor utan gluten. Den sista bilden på tårtan här ovan är glutenfri och helt magiskt god ??

Denna ljuvliga konditori ligger på en tvärgata till ströget.

Adress: Skoubogade 3-5

1158 København

www.LaGlace.dk

Ha en fin start på veckan vänner oavsett om ni fortfarande har semester eller som jag börjar jobba idag efter en lång och härlig semester. Nu känner jag att mina batterier är laddade.

Kram ❤️

One thought on “Ett besök på La Glace är ett måste om ni är glutenintoleranta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *