Se upp nu blir det slappt & naket från Ofelia Beach

idag bjuder jag er på lite mer spontanare bilder från våra två slappardagar med sol & bad från Ofelia Beach.

Jag är inte bäst på att sola och slappa då jag snabbt blir rastlös, men här på Ofelia Beach fanns det mycket att se och göra för en rastlös människa som jag ? De hade två olika barer, olika matstånd, juice vagnar, hyra båt och det var fullt med människor som man kunde titta på.

Nu får jag väl många läsare emot mig, men det var så skönt här för det var inga små barn som skrek eller mammor som skriker högt efter sitt barn för hon inte orkar gå fram till sitt barn. Jag tycker det finns för många sånna badplatser här hemma i sverige där barnfamiljer skriker, gråter och tar allt för stor plats.

Vi hängde här två hela dagar under vår vecka i Köpenhamn då det var riktigt varmt. Ena dagen var över 30 grader varmt och värmen höll i sig långt in mot natten. Så vi var typ de sista till att lämna stället ? Men det jag la märke till här i Köpenhamn va att det var fullt med ungdomar här men INGEN var skit full eller gapade och bråkade. Det värsta var väl att några ungdomar (både tjejer & killar) som badade nakenbad på natten, men det är ju bara en underhållning ??

Och en annan sak var att ingen lämnade ölburkar, vinflaskor eller annan skit efter sig. Det var helt rent där på kajen när vi cyklade där ifrån. Ok att det fanns personal från restaurangerna som också höll ordning men det var verkligen mycket mer ordningsammare än vad det är här hemma. I sverige använder människor engångsgrillar som de sedan lämnar på stranden när de åker där ifrån, det ser jag ofta då jag går ut med vår hund vid en strand här hemma. Det slängs påsar i naturen fullt med matpapper i, öl flaskor står hela i bästa fall i naturen, för oftast har en anna idiot gått förbi och sparkat på den flaskan så det ligger glas i naturen som djur kan skära sig på. Vi har så mycket mer skräp i vår natur än vad jag kunde se i Köpenhamn och då har vi sett mycket då vi cyklade runt i hela staden i en hel vecka.

Nä jag upplevde mindre fylla i Köpenhamn också, trots att man kan köpa vin & öl på matbutikerna alla dagar i veckan och dygnet runt. Jag tror inte på förbud och att tillgängligheten skulle vara ett problem, det gör inte att du får ett missbruk utan tvärt om att det är inte så speciellt och dom behöver inte åka till Tyskland och bunkra en massa alkohol till en årsförbrukning i källaren på huset som svenskarna gör, det är ju fan sjukt! Det är ett nytt dolt problem i Sverige som vi inte talar om eller vill förstå vilket är att ungdomarna kan gå ner i källaren i sitt egna hus och ta en flaska utan att föräldrarna märker det i den stora mängd svenskarna har hemma. Och ännu mindre om dom tar ett glas eller två ur den öppna lådvinet. Inte ens den vuxna har någon räkning på glasen när vi dricker från lådvin.

Jag upplever danskarna mer medvetna, uppfostrade och har en större respekt för sina medmänniskor och stad. Det kändes så lugnt och fridfullt överallt!

Ja som ni hör, jag gillar verkligen vårt grannland Danmark/Köpenhamn.

Ha en fortsatt fin dag vänner!

Puss❣️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *