ERNST KIRCHSTEIGER I MINA TANKAR

När jag gick på gatorna i Göteborg i helgen så tänkte jag på just denna person ni ser på väggen. Nej, det är inte jag som sprejat ner porten, hihihi. Men jag funderar allvarligt på att göra en Ernst Kirchsteiger koppar lapa från årets ”sommaren med Ernst” den var ju bara så himla cool.

.

.

.

.

.

Hello Vänner!

.

 Mår ni bra alla fina bloggisar?!.

Igår startade jag på ett riktigt jobbigt projekt! Jag började att sortera i alla mina bilder. Jag har två hårddiskar som är totalt maxade, ÅÅh my, hur skall jag orka igenom dom?!. Men jag är ute efter ett kort som jag tog för många årsedan på vårt stora Socker ( hon var då ca 3 år gammal ) så ni kan förstå att det var många kort sedan. När man har en blogg så som jag har så samlar man på sig mycket kort genom åren. Canon är liksom alltid med, på både gott och ont hihihi. Jag funderar också på att göra egna böcker om vårt liv så som dop, bröllopet mm. Men det är så svårt att börja när man har så enormt mycket att gå igenom. Hur gör ni bloggare för att hålla i ordning på alla era bilder genom åren?

 

 

.

Här har dom verkligen så himla gott kaffe i Göteborg!

.

.

.

.

KRAM

.

3 thoughts on “ERNST KIRCHSTEIGER I MINA TANKAR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *