VAD ÄR DET FÖR DAG IDAG??

.

Dagens stor/lilla Docka med sin nya kanin kompis på sitt rum.  Leopard jacka som också är en liten present på 6-års dagen kommer från Lindex  Hon verkligen älskar Leopard och Zebra som sin mamma kanske, hihihi….. Byxorna kommer från HM, Tröja från ICA Maxi och skorna ASH.

.

.

.

.

Hej 10:e Oktober!

.

Vad är det för dag idag? Vad är det för dag idag? nä, det är ingen vanlig dag för det är Dockans födelsedag hurra hurra hurra. Ha den äran gull unge. Åhhh vad vi älskar dig lill skruttas ♥.

.

Idag kl 13,20 för 6 år sedan så låg jag på BB och förlöste denna lilla tjej. Wow, tänk vad fort tiden går. Idag firar vi hennes dag med sång, tårta och massa pyssel presenter och ett nytt husdjur, hihihi. Åhh, vad hon gillar den nya vita kanin lampan från Heico ( finns i många andra färger också ) Hon önskade sig massa pyssel och det har hon fått bla så har vi hittat ett riktigt coolt pyssel slått som verkligen öppnar upp det kreativa sinnet hos barn. Bilder och länk kommer senare här på bloggen. För er som har pyssliga barn och behöver lite pyssel tips?!.

.

KRAM

.

.

3 thoughts on “VAD ÄR DET FÖR DAG IDAG??

  1. Anita says:

    Jag såg en liten leopardtjej på Magasin 36 idag. Sen såg jag den snygga bloggerskan betala i kassan. Hoppas ni har haft en skön dag i vårt vackra Skåneland. Kram Anita

    • Roomofkarma carola says:

      Hej Anita! Men vad roligt va du där samtidigt som oss?!:) åhhh vad nyfiken jag blir på vem du va:). Bor du i trakterna? Jag drömer just nu om att flytta neråt i landet! Skåne är verkligen ett paradis!!!! Jag kommer förmodligen ner nästa helg också:) har en rolig överraskning till barna i Höganäs på lördag! Kandke ses vi igen någon stans i vimlet där?!:) kramizzz cc

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *