En vacker dag på Gotland

En vacker dag på Gotland

 

En vacker dag på Gotland

 

097

 

124

 

131

 

Hej från ett vackert Gotland.

.

Idag har vi njutit utav ett sent kvällsdopp i Kyllaj. Här är sällan mycket folk ens under brinnande högsäsong, men för den som söker lugn och ro och möjlighet att välja mellan strandplask och bryggdopp är Kyllaj en mysig liten pärla. Vattnet är grunt nog för att passa barn längs stranden, men precis lagom djupt längst ut på bryggan för att man ska kunna doppa sig direkt. Ett ställe som passar oss bra. Vi har återvänt hit flera gånger faktiskt.

Att promenera i solnedgången på denna stranden är som taget ur en feelgood film, denna magiska miljön gör mig knäsvag. Jag gillar att man är själv med sin familj på stranden. En och annat kärlekspar och fikande familjer på filtar har vi mött. Men det är långt ifrån fullspäckat av människor. Här om dagen var vi och gjorde ett morgon dopp här och då var vi helt själva, underbart!

.

Nu skall här hällas upp ett stort glas kallt rosé, sedan blir det till att tända gillen. Egen rökt torsk, kokt färskpotatis med kall citronsås står på menyn denna kväll, mums!

.

Vi ses snart igen vänner!

.

.

Kram/Carola

3 thoughts on “En vacker dag på Gotland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *