En tidig lyxfrulle

En tidig lyxfrulle

.

Godmorgon vänner!

.

Hur mår ni idag?

Här är det mysmorgon på G. Jag fick för mig att starta dagen med en lyxfrukost mitt i veckan. Det är viktigt hur man startar en dag tycker jag/vi. Vaknar man försent och allt blir stressig och jobbigt så brukar det hålla i sig hela dagen tyvärr. Så idag kan väl bara en sådan här dag blir helt perfekt, eller?!.

.

Idag gör jag mina favorit frukost som jag och min man M åt för första gången nere i Italien för ca 18 år sedan. Vi var ca 22 år  när vi var där med våra vänner Jocke & Eva och vi åt och drack oss igenom hela Toscana. Och där nere åt vi Ciabatta bröd med olivolja, mozzarella, tomat, basilika, salt & peppar. Till det köper vi alltid apelsinjuice och ny bryggt caffelatte. Det är våran frukost, så som par har sina egna låt har vi våran frukost jag och min man hahaha.

 

En tidig lyxfrulle

 

En tidig lyxfrulle

 

En tidig lyxfrulle

 

En tidig lyxfrulle

 

En tidig lyxfrulle

 

En tidig lyxfrulle

 

En tidig lyxfrulle

 

En tidig lyxfrulle

Så här ser våran favorit frukost ut.

.

.

.

Önskar er alla en toppen fin start på denna onsdag då dem har lovat sol i vår lilla småstad, det håller vi tummarna för att det blir så!’

.

Kram/Carola

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *