En riktigt illa stukning var det här ja

En riktigt illa stukning var det här ja

Ny Tröja och Jeans, allt från Lindex.

 

 

Godmorgon vänner

Idag har jag och min lilla fyrbenta vän varit ute på en frisk och tidig morgonpromenad. Att  ha fyllt fyrtio år innebär att man inte längre kan sova länge på morgonen 😉 så därför väcker man hunden och drar ut den på en långpromenad 🙂 Som ni ser så har inte min svullna fot blivit helt bra än. Jag gick ju och vrickade den rejält på semestern i Frankrike (Cancale) för över 5 veckor sedan. Jag har varit och röntgat den och konstaterat att den är inte bruten. Jag går hos sjukgymnasten och får övningar, men de gör så ont att göra så jag gör dem inte riktigt. Svullnaden har blivit mycket bättre men den är fortfarande svullnad knölen som ni ser på bilden. Jäkla skit vad jobbigt det är! Funderar på om jag ska uppsöka en läkare igen. Har ingen erfarenhet från stukningar, men det känns inte bra alls!

Är det någon som har någon erfarenhet av stukningar så får ni gärna dela med er till mig.

Kram<

 

3 thoughts on “En riktigt illa stukning var det här ja

  1. camilla says:

    Tyvärr måste jag skriva att det kommer att ta tid, förstår att det är absolut inte det du vill höra, men jag stukade min fot i början av december och i slutet av juli började jag känna mig helt bra ! jag fick också röntgen och sjukgymnastik men tyvärr är det bara tiden som måste läka. Inte kul, förstår exakt hur du känner dig. Kram

  2. Katja says:

    Hej, stackars dig, det gör både ont och tar tid enligt min erfarenhet. Jag hade också en besvärlig långvarig stukning och fick rådet att sedan stärka upp wristen med hjälp av balansbräda och det har hjälpt. Sedan hade jag också wrist stöd när jag kom så långt att jag kunde spela tennis och springa igen, det tog nog ca. 10 veckor. Nu ett år senare är den i stort sett bra sedan flera månader tillbaka men någon gång kan jag fortfarande känna av den tyvärr. Hoppas det känns bättre snart. kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *