Barcelona i mitt hjärta och på väggen

Barcelona i mitt hjärta och på väggen

 

Hittar ingen bra tavla att ha vid drinkbordet, funderar på att göra en egen. Här är än av de  bilder som jag funderar på att göra om till tavlor. Den är tagna i bara farten, rent av med bara känsla. Bilden är tagen genom bilrutan med fötterna på instrumentbrädan (där av lite suddig, men jag tok gillarnde) Bilden känns lite 80-talet på något vis och skulle passa bra till drinkbordet intill vår vita soffa.

Hejsan vänner,

Har ni fortfarande semester? Jag är inne och jobbar min sista vecka nu sedan blir det en semestervecka/skola i Köpenhamn.  Jag håller på att fixa lite här hemma då jag köpte hem lite snygga inredningsdetaljer till drinkbordet och tänker då att jag måste fixa det här med tavlor här hemma. Jag kan dock inte hitta den där perfekta tavlan som passar till vårt vardagsrum. Rummet är lite udda då vi har 5 meter till taket men en väggen är avhuggen med en balkong från köket så det är lite svårt att inreda den väggen tycker jag/vi. Men jag går nu och funderar på om jag skulle ta och förstora en av mina bilder istället. Känslan av lite 80-talet hade varit lite coolt till drinkbordet och vad är inte mer 80-talet är palmer, det för ju tankarna till Miami Vice 😉 Vi får se.

.

Ha en fin tisdag!

Puss & Kram<3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *