EN KALASDAG I SMÅSTADEN!

Happy Lördag Girls!
Idag är det en strålade höstdag med sol. Och vi har just kommit från frukostbordet. Idag skall vi gå ut på stan hela familjen och titta ut presenter. Sessorna är nämligen bjudna till två kalas. Ett kalas är hos en utav sina kusiner, och den andra är Sockrets bästa kompis L som fyller 9år. Så idag är det en riktigt kalasdag för sessorna!

God Morgon juice ”Florida med fruktkött” = mums! Dockan drack mer än hon åt denna morgon tror jag:)!

Dagen´s frukostbord + ett avsnitt av Solsidan. Älskar långa lata frukostar med hela familjen, levande ljus och morgontv. Men idag så blev det fortsättning på Solsidan. Vi kör alla avsinitt om igen. En favorit i repris.
Sockret i sin mysiga littel Joule morgonrock.
Dagens första kopp ………

Älskar denna glasvas. Jag serverar allt från popcorn till bröd i den. Ibland så hamnar det snitt blommor i den eller så hamnar det halsband. Vasen är en favorit i mitt hem helt klart!

Mätt och nöjd Socker, på väg ut på stan för att välja paketer till sin kusin & vän.
Nu skall jag hoppa ur min morgonrock och fixa till mig för att ge mig ut på stan. Tänkte ta en titt på kantarellerna och grönsakerna nere på torghandeln också. Kanske få med mig en ljung hem. När man har köpt hem ljung, ja då har man markerat att det är höst tycker jag.
Vi ses senare i kväll!
KRAM
CC

21 thoughts on “EN KALASDAG I SMÅSTADEN!

 1. Victoria @ MY HAPPY HOME says:

  Kul med kalas, fira är alltid roligt! Vilka fina bilder du tagit, speciellt gillar jag ”juicebilden” 🙂 Och den fina glasburken påminner om min bästa vas – en glasburk med avtagbart glaslock, från Indiska för många år sedan. Passar tulpaner likväl som rosor!
  Kram

 2. HOUSE of ADELA says:

  Snyggt med brödet i burken!;) Känner som dig att när ljungen är inhandlad är det slut på sommaren…höll några i handen häromdagen men solen sken så jag bestämde att det var sommar ett tag till;)

  Kramar
  Adela

 3. Lucie says:

  Hälsningar igen, jag är så upptagen under arbetsveckan .. grrrr 🙁
  Fina bilder … och så Bussy dag för din dotter :-).
  Jag önskar er vackra helg dagar!
  kram Lucie

 4. Maria - Wikers liv says:

  Åh, så härligt frukostmys! Glasvasen är jättefin! Gillar oxå den vita krukan/vasen, tillsammans med koppen! Hoppas ni hittade vad ni skulle på stan idag!
  Ha ett Trevligt slut på lördagkvällen fina du!
  Kram! / Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *