MYYYYYS PÅ MENYN I KVÄLL!

Just nu hemma hos oss på vår myyyyyyyyyyyyyyysfredag. Nakenfisen har tagit sin platts i soffan under täcket.

Tjingeling fredagsmyyyyyyyyyyyyys!
wow, nu är jag riktigt soft! Hela familjen har just njutit av en stoooooor tacos buffé = mums! Och till den fick sessorna själva bestämma film. Vet ni vilken film dom valde? Solsidan, hihihhi. Och dom ville se de avsnittet då Freddan blev såååå avundsjuk på en gammal skolkamrat som hade en dyyyyyyyring till båt. Varje gång Freddan får ett ut brått när han ser båten i fönstret så ligger mina sessorn och skrattar så dom ramlar av soffan och ner i golvet. Freddan är deras klara favorit i filmen och min med för den delen.
Just nu så sover sessorna sött. Och Me & Daddy skall dela på en flaska god Amarone till resten av Solsidans avsnitt. Jag läste att det ev blir 3 säsonger till av Solsidan men då skulle Måns & Fredrik kliva åt sidan och nya karaktärer skulle ta en större huvudroll i filmen (kan det vara snål Ove Sundberg?:)) Som tar plats.
Nu skall jag ta och hoppa tillbaka i soffan med Daddy och nakenfisen. Täcket är uppbäddat i soffan som ni ser på bilden ovan. Ni kan förstå att jag snart kommer att zzzzzzzzzzzzz………
Önskar er en super skön fredagsmyyyyyyyyyyyyys kväll!
KRAM
CC

17 thoughts on “MYYYYYS PÅ MENYN I KVÄLL!

 1. Lotta says:

  Hej CC och tack för din gulliga kommentar!

  Vad fint du fotar – massor av snyggt och hög inspirationsfaktor.

  Vi ses mera hoppas jag!

 2. Titti says:

  Var har du köpt din Hunky dory linne – Stars & Stripes Swing Tank, som du skrev om här om dagen?!

  Har letat i alla nätbutiker som jag vet, men kan inte hitta just detta linne. Jag vill så gärna ha ett sådant jag med. Den var super snygg på dig!

  Tacksam för svar.

 3. Room of karma says:

  Hej Maja!

  Rasen är en kinesisk nakenhund! Världens mysigaste vovve som inte fäller. Jag är allergisk och jag tåler denna ras bla. Det kan vara bra att veta att den är allergifri.

  kram CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *