En heldag i Visby

En hel dag i Visby

 

En hel dag i Visby

 Kolla in färgen på rosen. Måste vara den absolut vackraste ros jag sett. Någon som har gröna fingrar som är inne här och läser nu? I så fall får ni gärna dela med er av er kunskap. Vad heter rosen? och vad heter färgen?

.

.

..

Godmorgon

.

I går var jag ute och testade min nya kamera. Det är lite kul med nya och spännande funktioner. Jag är ingen teknisk geni så det kommer nog ta ett tag innan jag förstår mig på allt:). Den senaste veckan så har jag mest jobbat och legat på stranden och njutit utav solen. Men till helgen så åker vi bort på en liten tripp och då skall kameran med så får jag testa mig fram. Jag får väl ta med mig min gamla kamera så jag blir säker på att det blir några bilder haha.

 

569

 

577

 

 Kolla, Karma på Gotland.

.

495

 

497

 

En hel dag i Visby.

 Ett sådant ställe hittar man bara på Gotland!

.

561

 

563

 

Våra spralliga och glada ♥♥♥♥

.

596

 

572

 

687

 

Och även en sådan härlig dag går mot sitt slut och det gör också mina bilder och berättelser om Gotland. Nu går resten av bilderna in i familjealbumet. Och jag öppnar upp för nya reser som kommer i sensommar och hösten.

.

.

Önskar er alla en toppen fin!

.Stor kram Carola

2 thoughts on “En heldag i Visby

  1. Pernilla says:

    Vad kul att se dina bilder från Visby! Man fotar tydligen ungefär samma sak när man är där, för jag har samma bilder på min blogg! 🙂

    Kram Pernilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *