Hemmagjord Glass till frukost

051

 

046a

 

058a

 Finaste fatet kommer från Cult Design ( köpt här) Det är ett perfekt mått att använda som uppläggningsfat då diameter är 36 cm. Igår hade jag en stor frukt/bär sallad som jag bjöd mina små, självklart så var det glass och maränger på också:) Glassbehållaren kommer från Nicolas Vahé (köpt på R.O.O.M. i Stockholm)

 

.

.

.

 Godmorgon

.

Mår ni bra alla fina bloggisar!

Här hemma har vi sakta gått in i vardagsrutinerna igen. Frukost tidigt på morgonen, planera kläder för aktiviteter för dagen mm. Dessutom så har skolan klämt in skolfotografering redan första veckan, puh. För min del så skulle man kunna ta det lite mer lugnt i början. Eftersom det är så himla fint väder om kvällarna så har vi bjudit hem gäster i veckan och njutit utav kvällsdopp i sjön innan solen gått ner. Jag känner ett vist behov utav sol och bad eftersom sommaren kommer så sent i år. Jag vill inte starta terminen så där på riktigt redan! Jag gör allt för att dra ut på det.

.

Men för att lyxa till vardagen så har jag gjort yoghurtglass till frukost idag:) Det är lätt som en plätt. Välj en riktigt fet och god frukt eller som i detta fallet vanilj och choklad yoghurt (riktigt smarrig finns att köpa på Lidl) . Häll i det i en glass behållare med pinnar sedan fryser du ner yoghurten över natten. Överraskade mina tjejer med detta fatet fullt med is, ny plockade ljuvliga blommor från rabatten som doftade underbart och sedan den här glassen till frulle, underbart! En perfekt start på en solig augusti dag!

.

Ta hand om varandra!

Kram/Carola

One thought on “Hemmagjord Glass till frukost

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *