Elegant lampa och en rabattkod

Elegant lampa och en rabattkod

 

Elegant lampa och en rabattkod

 

213

 

 

Goooooodmorgon

.

I fredags hade vi gårdsfest med alla som är inblandade i det nya projektet ”ny lägenheterna” Det var gamla och nya grannar, arkitekter mm som hade en stor ”förstaspaden festen”. Det var underhållning, mat, dryck och presentation utav de nya bygget. Vilket var mycket trevligt. Nu är jag så sugen på att flytta, så jag kan inte hålla mig fram till mars:). Känner mig så himla redo för en flytt idag liksom:).

.

Här om dagen klickade jag hem en riktigt fin bordslampa ”Zuma” från Lantliv en butik som ligger i Leksand. Men de har också en nätbutik här. Denna eleganta och moderna skrivbordslampa ger ett ett optimalt ljus till läsning. En perfekt lampa att ha på en sideboard, jag har en 40 W lampa.  Jag gillar att den vita färgen är matt modern som sedan blandas upp med mässing som är mer varmt. Kul med en lampa som inte alla har, den känns ny och fräsch.

.

Just nu erbjuder butiken 20 % rabatt på en valfri vara (dyraste varan om man beställer fler).  Uppge bara instagramrabatt i kassan (rabattkodsfältet). Det var väl en bra start på den nya veckan va?!:). Vill ni shoppa lampan så hittar ni den här

Elegant lampa och en rabattkod

lampa

 

.

Kram/Carola

One thought on “Elegant lampa och en rabattkod

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *