Ideer till lilla barnrummet

alex-skrivbord-vit__0242202_PE381724_S4-tile

 

Skrivbord Ikea Alex finns r, Lampa bestlite finns här, Myran stol finns här, Matta Round Carpet finner ni här.

.

.

.

Tjing

.

 Det är svårt att inreda ett barnrum som är lite för stor för de gulliga sakerna för små barn men också för liten för de mer coola inredningsdetaljerna och möblerna. Vår lilla dotter är 8 år och är ju fortfarande ett barn. Vi har skissat på ett rum tillsammans som hon vill ha. Men det är mer en grovskiss på saker hon vill ha. Men vilket skrivbord eller vilken stol till har vi inte talat om än. Utan det är mer en grovskiss.  Det svåraste att få till i ett större barnrum är nog ändå sängen. Jag vill ha ett litet mer lekfullt rum men ändå inte för barnsligt. Har hittat några sängar som jag tycker om här nedan. Liten gillade dem allihop:).

.

Ideer till lilla barnrummet

bild: lakako.com 

Ideer till lilla barnrummet

.

Ideer till lilla barnrummet

Tänk er denna söta sänggaveln men då målad i ljusgrå med vit nos och morrhår, så gulligt!

.

Detta är ett billigt och enkelt sätt att göra fina sänggavlar till sina barn. Här är det bara fantasin som sätter gränser men med enkla medel så som en brädor, Plywood skiva och sticksåg kan man skapa en massa kul figurer att ha som sänghimmel eller sänggavel! Allt från hus, kaniner till ett klassiskt stoppad sänggavel.

.

Jag tycker det är kul att tillverka unika möbler själv, och till det så köper jag gärna kända designklassiker som stolar från Arne Jacobsen. Skulle barnen tröttna på dessa designklassiker så kan de möblerna enkelt gå in i det övriga hemmet.

.

Kram/Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *