EN DAGENS MAMMA

En dagens Mamma.

Hello Soliga Sommar Sverige!
Wow wow wow, sitter just nu på balkongen med ett iskallt glas vit vin och njuter av den varma solen- Totalt underbart:)! Fötterna värker liksom mitt huvud idag. Nu börjar gräs pollen verkligen påverka mig.  Dessutom så är jag super trött eftersom jag var hos en vän Eva-Lena igår kväll till kl 00,00. Det kan bli sent när man har roligt:)! Det var ett tag sedan vi sågs så det fanns en hel del att tala om och timmarna flög fort iväg:) Tack du sköna böna för igår kväll. Det är alltid så kul att tala med dig (din söta familj)! 

Idag är jag lite förhoppningsfull. Jag har nämligen träffat en person som gett mig lite indikationer på att jag ev kommer att få en sak som jag drömmer om i höst/vinter.. Men det hänger nu på många faktorer och många människor är inblandade. Men inget är klart än, så det är inget jag kan skriva om här på bloggen nu. För mycket kan ju  hända på vägen dit som förändrar hela bilden. Men guuuuuuuuud vad jag hoppas hoppas hoppas!!!!
Nu skall jag nog ta och sova lite middag innan jag skall hämta min stora sessa hos sin kompis. All sömn man kan få är ju guld värd under pollen säsongen.
Önskar er allt gott som alltid!
KRAM

9 thoughts on “EN DAGENS MAMMA

 1. MissTess o. Saga says:

  Men så himla spännande, vill ju höra mer:) Hoppas hoppas, håller tummarna för dej.

  KRAM

 2. Anonymous says:

  Har du annonser ute på Tradera nu?
  Vad är det för kläder? Du har ju så mycket snyggt.
  Nu blir jag nyfiken.

 3. Anonymous says:

  Hej CC,

  Dina See by chloe skor är bara sååååå snygga! Slut överallt i st 36 i Göteborg. Vilken affär köpte du ifrån i Sthlm, vet du någon bra nätbutik? Har kollat in både Wakkaku o Tintin style mm men slut slut……

  Kram Linda

 4. VivanDivanGoesFashion says:

  Tjusiga skorna är. Lov'em 🙂 Vad trist med pollenallergi. Hoppas det lägger sig snart. Spännande vad det kan vara för nåt du fnular på. Håller tummarna att allt går vägen.

  Kram
  /Vivvi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *