MIDSOMMAR KLÄNNING – CHECK!

Ja, då var Sockrets kläder klara till midsommar då:)! Klänningen från Rabens Saloner och bälte från Scotch R´Belle.
Toodeloo Alla Bloggisar!

Mår ni bra i regnet?

Men oj, vad tiden går fort! Nu är det midsommar snart:)! Idag har jag varit i blomsterbutiken och beställt riktigt fina stora midsommarkransar. Jag har beställt i färgerna blått, vitt och gult (prästkragar alltså) och röda rosor och en massa grönt och vitt så klart! Jag vill ha en riktigt svenska midsommarkransar. Och sessornas kläder går i blått båda två. Dockans fina långskjorta som jag köpt ifrån Scotch R´Belle är också i ljus havsblå. (Ni får se bilder på midsommar) Men den är verkligen super söt. Jag har verkligen gått loss på det märket på barnkläder. Dom gör fantastiska barnkläder Scotch R´Belle.
Jag har aldrig riktigt varit någon blå människa i vuxen ålder. Men nu tycker jag att blått är riktigt flott. Så denna midsommar skall vi alla tjejer var ljusblåa (till och med Daddy). Jag tycker att ljusblått är lite svenskt på något vis. Det för mina tankar till havet, väst kusten mm. Ni vet den där Pripps reklamen för några år sedan med låten av Tomas Ledin, Blå blå vindar och vatten ……… Och dom satt på en brygga i reklamen och åt och drack pripps blå bla. Den var så där riktigt ur svensk på något vis. Allt vår så där magiskt vackert blått. Det är där i från som jag fått inspiration till årets kläder till midsommar:)!

Idag har jag till och med varit på Ica och säkrat min midsommar middag:) Men när jag kom hem så kom jag på att jag glömt köpa ingredienserna till min silltårata, så jag får ta en sväng till innan midsommar då:)! För utan min egengjorda silltårta så är det ingen riktigt midsommar:)!!
Nu blir det till att chilla soffa.
KRAM

23 thoughts on “MIDSOMMAR KLÄNNING – CHECK!

 1. MissTess & Saga says:

  Love love love Scotch sedan en tid tillbaka men det har nog inte undgått någon, hihi.

  Och just det ja. Kräfta är jag men behöver ändå väldigt mcyket frihet, har alltid behövt det i allt:)

  KRAM

 2. MissTess & Saga says:

  Love love love Scotch sedan en tid tillbaka men det har nog inte undgått någon, hihi.

  Och just det ja. Kräfta är jag men behöver ändå väldigt mcyket frihet, har alltid behövt det i allt:)

  KRAM

 3. MissTess & Saga says:

  Love love love Scotch sedan en tid tillbaka men det har nog inte undgått någon, hihi.

  Och just det ja. Kräfta är jag men behöver ändå väldigt mcyket frihet, har alltid behövt det i allt:)

  KRAM

 4. MissTess & Saga says:

  Love love love Scotch sedan en tid tillbaka men det har nog inte undgått någon, hihi.

  Och just det ja. Kräfta är jag men behöver ändå väldigt mcyket frihet, har alltid behövt det i allt:)

  KRAM

 5. MissTess & Saga says:

  Love love love Scotch sedan en tid tillbaka men det har nog inte undgått någon, hihi.

  Och just det ja. Kräfta är jag men behöver ändå väldigt mcyket frihet, har alltid behövt det i allt:)

  KRAM

 6. MissTess & Saga says:

  Love love love Scotch sedan en tid tillbaka men det har nog inte undgått någon, hihi.

  Och just det ja. Kräfta är jag men behöver ändå väldigt mcyket frihet, har alltid behövt det i allt:)

  KRAM

 7. MissTess & Saga says:

  Love love love Scotch sedan en tid tillbaka men det har nog inte undgått någon, hihi.

  Och just det ja. Kräfta är jag men behöver ändå väldigt mcyket frihet, har alltid behövt det i allt:)

  KRAM

 8. MissTess & Saga says:

  Love love love Scotch sedan en tid tillbaka men det har nog inte undgått någon, hihi.

  Och just det ja. Kräfta är jag men behöver ändå väldigt mcyket frihet, har alltid behövt det i allt:)

  KRAM

 9. H`s enkla vardag says:

  Jamen tänk att det går och beställa kransar, jag som kämpar varje år att göra egna, tyvärr blir de aldrig så fina!
  Jag är inte heller någon blå människa, men i år har det smygit sig in lite blått lite här och där!
  Kram Helena

 10. Jenna says:

  Åh älskar skärpet, så fint! Önskar på en gång att min flicka var lite större så jag också kan klä henne i så fina ting 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *