EN DAGENS COCO CHANEL

EN DAGENS COCO CHANEL

 

EN DAGENS COCO CHANEL

 

EN DAGENS COCO CHANEL

 

.

G O D M O R G O N  F R Å N   S M Å S T A D E N

.

Idag bjuder jag er på en dagens liten hund, Lotta i hundparken. Brrrrr, detta vädret är något för kallt för vår lilla kinesiska nakenhund. Dom senaste kalla vinterdagarna har hon haft dubbla kläder på sig. Under har hon en ny tröja som hon fick i julklapp från ÖB, en perfekt under tröja och inne kofta. Och över har hon sin fin kappa från Coco Chanel köpt i London för några år sedan.

.

Här hemma håller vi på att packa inför en förmiddag i pulkbacken. Kände på snön i morse att den håller på att töbort ,och vi börjar gå mot 0 strecket igen. Så det är bäst att ta sig ut till backarna innan snön är borta igen. Jag hade helt andra planer idag på förmiddagen men det får jag ändra på.  Det är ju klart man skall åka pulka på jullovet?!:). Och är det snö, så är det. Jag har nämligen kommit på så coola kort som jag ville ta idag på barnen. Får ta det en annan dag då det inte är något annat kul som lockar. Jag har ju alltid ideér och uppslag till fotografering. Tänkte även fota barnrummet som jag gjorde om igår. Men det får jag ta lite senare idag helt enkelt.

.

Nu väntar dom vita backarna på oss!

Vi ses vänner!

KRAM

tillvisitkort1

3 thoughts on “EN DAGENS COCO CHANEL

 1. Mia says:

  Hej,
  Har precis upptäckt din blogg och tycker den är jättefin, inspirerande och mysig 🙂 undrar vart du köpt dina fina Coco dress.

 2. Emma P says:

  Alltså vilken liten sötnos, var nog det sötaste jag sett idag, och så fiiiiin hon var i sin CC.

  Gott nytt år till dig och familjen.

  Kram Emma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *