ÅRET SOM GÅTT

kanske2

.

.

.

.

Tjingeling Bloggisar!

.

.

OMG, vad detta året har gått fort! Jag har varit med om mycket. Kan nog kalla detta året för ganska lärorikt på många sätt. Jag har gjort saker jag aldrig trodde jag skulle göra, jag har lärt känna nya människor som är totalt olik mig på nästan alla plan. Ja, saker och ting blir inte alltid som man tänkt sig. Men ibland kan dom faktiskt bli bättre!

.

Det roligaste jag har gjort under året är nog ändå när vi spontan köpte en husvagn mitt under semestern. Ett telefonsamtal från min mans lillebror och vips  två dagar senare har vi köpt en husvagn. Hahaha jag i en husvagn. Är man uppvuxen med nöjesprogrammet Galenskaparna Man Ska Ha Husvagn. Ja, då har man ganska många förutfattade meningar. När vi åkte för att titta på denna husvagn i somras, så flög det upp massa roliga bilder i mitt huvud där hela vår familj stog på rad med träningsoveraller ink hunden hade en special uppsydd dress i mina tankar. Jag trodde även att man var tvungen att umgås med alla på Campingplatsens gäster,  samt så dricker männen öl och fruarna har långa lösnaglar och röker. Men va fa….n tänkte jag. Vi testar!! Och det är jag riktigt glad för att jag gjorde. För det är inte alls så det gick till när vi åkte husvagn i somras nere i skåne. Men en sak stämde från låten sol & bad i Falstebo, hihi. Jag verkligen gillar denna flexibla och enkla livsstilen med husvagnen. Samt så är det väldigt skönt att ha mina egna kuddar, täcken och madrass. Min mat i kylen och mina drycker i skåpen. Jag gillar verkligen husvagnslivet om somrarna! Det var en helt ny sida av mig kan jag säga.

.

Nu bjuder jag er på lite minnes bilder tillbaka på året som gått.

.

ÅRET SOM GÅTT

.

Vi ses lite senare!

KRAM

tillvisitkort1

Posted in Usa

6 thoughts on “ÅRET SOM GÅTT

 1. Therese says:

  Haha, så roligt att läsa om din husvagnshistoria. Och så många fina bilder på din minsta lilla tjej, uuursöt. Också måste jag bara säga att på de bilderna där du har typ bena och halva håret bakåt (eller hur jag nu ska beskriva det), du är iaf. jättefin med håret på det sättet.

  Gott nytt.

  Kram

  • Carola says:

   Jag skrattar också när jag skriver det här med husvagn. Det är så nytt för mig och så galet på något vis:) Tänkte att jag får dela med mig av lite galenskap också. Tack för din komplimang, idag skall jag färga om håret känner mig som en råtta just nu:)

   Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År till dig och dina!
   Kram CC

 2. Paula says:

  Gott Nytt År Carola! Och Tack för all inspiration jag får av att kika in här, allt från mode, mat, utflyktsmål och inredning!
  Låter ju faktiskt riktigt mysigt med husvagn! :-)) Kul historia om hur ni kom över den. Härligt bildcollage!!
  Kram Paula

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *