En dagens bloggerska

En dagens bloggerska

 

En gårdagens bloggerska: Koftan är ett nytt rea fynd från märket Fira, den är super mysig och skön att bära. Koftan är lite längre bak än fram. Den finner ni hos nätbutiken CloudNo9style. Detta märket är helt nytt för mig. Toppen under kommer från Valerie och kommer från en äldre kollektion. Byxor favoritmärket 5 Units Julie, Skor UGG och smyckena kommer från IOAKU.

.

En dagens bloggerska

 

Kolla in den gulliga lilla knappen

.

.

.

Välkommen nya veckan!

.

Hela denna helgen som gick så var det fester som avlöste varandra. Och så kommer det bli nästa helg också. Hela hösten/vintern så är det fullt av släktkalas och vänner som fyller år. Men det börjar lugna ner sig fram åt påsken. Då det är dags att plocka fram husvagnen och åka neråt i landet till vårt älskade Österlen och Skåne i stort. Våra semester planer är redan spikade och i år blir det två veckor i Stockholm och två veckor i Skåne samt Danmark. Sedan har vi gjort lite galnare planer inför midsommar, men det tar vi när det kommer. Det är inte säkert jag vågar mig in i det som vi planerar när det väl börjar närma sig, hihi.

.

Nu skall jag ta tag i dagen samt kolla upp det här med vaccination till hunden om vi som planerat åker till Danmark i sommar. Hade även tänkt att åka en sväng till Norge, vad gäller då?!.

.

 Kram/Carola

tillvisitkort2

7 thoughts on “En dagens bloggerska

 1. Laura says:

  Hej, Tack för en jättefin blogg ! Undrar vad du har för läppstift på bilden ovan ?. Fin outfit, speciellt koftan ser skön ut.
  Kram

 2. Karin says:

  Hej! Har följt dig ett antal år men aldrig hört dig nämna husvagn här på bloggen??? Eller har jag missat det? Vi är också husvagnsfolk och tänkte dra till Skåne i sommar, det är ju så ljuvligt att ha sin egensäng med 🙂
  Vad har ni för husvagn? vore kul att se bilder på ditt husvagnsliv .
  Ha en fin vårvinter 🙂

 3. Veronica E says:

  Det bästa ”magasinet” att läsa till en kopp latte 🙂 En stor ros till dig! Den bullen hade varit god nu:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *