Tävling – Nyfiken på Champagne


 

 

Vad vill du veta om champagne? Här i denna boken serveras 33 frågor och svar om champagne. I boken Nyfiken på champagne! finns även recept som passar till denna ädla dryck. Rickard Ericsson och Marcel Hårdmark, CreaVinum Consulting, lotsar dig bland frågor och svar, genom distriktet och visar och förklarar ord som hör till champagne. Denna bok vänder sig just till alla som är nyfikna på champagne!

En intressant och lättläst bok om drycken och distriktet Champagne – vanliga frågor och svar om vad som skiljer champagne från övriga mousserande viner; hur man lagrar och förvarar; vad som står på etiketten; och en mängd andra frågor.

.

.

.

Tjingeling Vänner!

.

Idag startar jag en tävling här på bloggen där du kan vinna denna fina boken ovan,  Nyfiken på Champagne. Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att svara på en fråga i kommentarfältet nedan.

Frågan lyder: Vad heter den bok från Collana förlag där två människor springer genom åtta länder i Europa på småvägar?
.
.
.
OBS! Ni behöver inte ha någon blogg för att delta i tävlingen – alla läsare är välkomna att delta i tävlingen, uppge bara ert namn i kommentarsfältet så vi kan nå er!
 Det går att tävla fram till den 15 februari kl 22.00.
Lycka till!
 
KRAM
.
tillvisitkort2

22 thoughts on “Tävling – Nyfiken på Champagne

 1. Charlotte says:

  Den heter Löparäventyret – på småvägar genom Europa.
  Ha nu en fin dag! Brickbordet är ett fynd.
  Kram Charlotte

 2. Victoria. Karlsson says:

  Självklart vill jag vara med och tävla om boken om champagne.
  Svaret på frågan är: Löparäventyret.
  //Victoria

 3. Elisabet says:

  Boken heter: Löparäventyret – på småvägar genom Europa. Jag älskar champagne och skulle så gärna vilja lära mig mer om denna ädla dryck. Nu håller jag tummarna.

  Kram

 4. marie says:

  Boken heter Löparäventyret-på småvägar genom Europa. Vore fantastiskt att få vinna boken:Nyfiken på champamge. Kram/Maroe

 5. Eva Fridén says:

  Hej! Boken heter: Löparäventyret – på småvägar genom Europa
  Hade varit kul att vinna då vi är 6 tjejer som har en champagneklubb där vi provar denna ädla dryck några ggr per år, kul att kunna lära sig lite mer genom denna fina bok!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *