EN BIT AV JULEN FINNS KVAR

I ena hörnet hos oss ………….. Och en del av julen lever kvar hemma hos oss!
Tjing!
Wow,  sitter just nu i soffan och bloggar med en lapp i knät samtidigt som jag ser på den nya serien 30 grader i feb på kanal 1. Det är många bra skådespelare men hur deppig kan en svensk film bli?! Den vekade så bra på reklamen. Men det var inte det som den leverakväll ! Det blir till att dricka latte i soffan och kika runt på lite sköna bloggar istället:)!

Denna kopp från Day home sitter jag med i soffan just nu och dricker latte, mums! Men eftesom jag häller i så mycket skummad mjölk i min latte så kan jag nog somna ändå i kväll!

Vi ses i morgon!
KRAM

Psst! Kika in på denna sköna blogg här.  Och kolla in tavlorna på väggen. Undra vem som är fotografen av dom, hihihi!?!

6 thoughts on “EN BIT AV JULEN FINNS KVAR

 1. Trådsnella says:

  Elsker teppet ditt. er det tinek?
  Har også litt jul igjen i vårt hus.
  På trappen. Har ikke hjerte til å kaste juletreet vårt!
  Men det er jo litt vinterligt også da 😉

  Klemmer

 2. Sanna says:

  Hej!

  Håller med…hur sorgligt får det bli. Se ”en gång i Phuket” istället är mitt tips. Den var riktigt charmig och vi skrattade. Sevärd. Svensk feel good.
  Svensk depp kan man vara utan.

  Jag har också mina rumsgranar kvar. De är så fina. Tror de kommer överleva både ett och annat hos mig. 🙂

  Ha det gott i din sköna atmosfär.
  Sanna

 3. evalevabo says:

  Åh blev så glad att min Hunky dury tröja storlek s fanns kvar på Mathilde. Så snygg. Over size rosa. Tack för tipset. Såg den på dig och ”taffsat” på den ett tag. Och nu hänger den här. Me happy.
  Kram Eva

 4. Mitas home says:

  Hej, jag såg också den på tv igår, men jag måste säg att jag fastnade lite.. Den va deppig, men det fanns ju ändå nån slags ljusglimt det hela! Såg du hela, jag tyckte det ändå slutade hoppfullt igår! 🙂 ja, får se, men jag vill nog se fortsättningen. Älskar din lattemugg! 🙂 kram Mita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *