Efter 20 år ses vi igen

Efter 20 år ses vi igen

 

 När man är i Båstad/Torekov så får man inte missa att dricka denna goda ädla dryck, Champagne Båstad Selection. Den var en riktigt höjdare!

.

Efter 20 år ses vi igen

 

 Inne på G swenson i torekov. Här hänger vindruvorna i taket.

 

Efter 20 år ses vi igen

 

 Efter 20 år ses vi igen jag och min goa barndoms kompis Tanja. Tänk vad åren faktiskt går fort. Det låter som en klyscha men åren går verkligen fort. När man var ung och hade hela livet framför sig så kändes ett år som en evighet. Till och med nästa helg kunde vara en evighet. Jag och min vän barndomskompis Tanja gick parallellklassen. Vi har pluggat ihop, gått på privata fester och jag har hört henne sjunga massa av låtar. Hon hade/har en fantastik röst! När vi sågs nere i Torekov utanför restaurangen G Swenson så var jag faktiskt lite nervös innan. Jag tänkte, vad skall vi prata om? Det har ju gått så himla många år. Vad skall jag börja? Jag var först på plats så jag hade tid att tänka. Tänk om jag inte känner igen henne osv. Men när hon kom så kände jag allt igen min goa vän Tanja direkt. Jag blev så varm inombords och glad att få se henne igen. Hon har ett hjärta av guld! Det var ingen konstig stämning och samtalsämnena var det inga problem med, haha. Utan det var värre med klockan som gick för fort. Tiden räckte liksom inte till. Vi åt och drack på G Swenson för att sedan gå och ta en glass på glassbaren rakt över gatan. Sedan tog vi en liten promenad genom Torekov hamn. Hela tiden så bytte vi samtalsämnen allt från vad våra klasskamrater gör idag till vem var det man egentligen var kär i när vi var små? Vad är viktigt i livet och vad gör vi nu. Våra barn och våra män. Vissa människor som man möter i livet sätter sina spår. Dessa människor kommer alltid ha en plats i ens hjärta. Och denna kvinnan Tanja kommer alltid ha en plats i mitt hjärta. De vännerna som man växte upp med var ju ändå med och prägla den personen man är idag.

 

Efter 20 år ses vi igen

 

Efter 20 år ses vi igen

 

 

 

Efter 20 år ses vi igen

 

På den här vackra strandpromenaden cyklade jag tillbaka till vår husvagn som stod uppställd på Torekov Camping tillsammans med våra vänner och släktingar.  På kvällen tände vi grillen och åt och skrattade till solen gick ner. En dag att minnas helt enkelt!

.

Efter 20 år ses vi igen.

Kram/Carola

tillvisitkort2

 

8 thoughts on “Efter 20 år ses vi igen

  • Carola says:

   Det måste du göra. Båstad är riktigt mysigt. Det är en liten liten stad med vacker miljö. Havet ligger strax intill så du ser vattnet var du än går nästan:)

   Kram Carola

 1. Mian says:

  Härligt med gammal vänskap. Hände något kul nyss på tal om det; Stötte på en gammal gymnasiekamrat och hon babblade glatt om alla i klassen, var de bodde i landet och hur många barn de hade och vem som hade bytt jobb. Hmmmm… lite svårt att hänga med i svängarna då man inte ens kommer ihåg att det gick en LENA i klassen… och vem var nu Marie igen? Och Cissi, var det hon som var mörk och sedan blond eller var det Petra? Men nu är jag helt uppdaterad! I know everything.. Haha! : )

  • Carola says:

   Hahah underbart! Ibland är det svårt att koppla vem och var. Men det är mysigt att gå tillbaka och tänka på uppväxten. Det är ju ändå den som har präglat en till den man är idag. Skönt att vi båda är uppdaterade!

   Kram Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *