DESIGN LETTERS DESIGNAD AV ARNE JACOBSEN & VIT HYACINT

.

Igår planterade jag vår vita hyacint i muggen Design Letters designad av Arne Jacobsen – min favorit desinger ♥ 

.

.

.

Godmorgon Nya Veckan!

 Gääääsp, här har ni en trött bloggerska denna tidiga morgon. Jag är ingen morgon människa, hihihi. Men ibland måste man helt enkelt bara stiga upp och gilla läget. Idag börjar jag tidigare än vanligt, där med så behöver jag stiga upp mycket tidigare än vanligt. Idag är det måndagen då vi har operationsdag på jobbet. Idag har vi 6 st inplanerade operationer samt fler patienter. Så det är bäst att jag laddar med en stoooor och näringsrik frulle så jag orkar dagen.

.

Önskar er alla en underbar fin start på veckan! 

.

KRAM

4 thoughts on “DESIGN LETTERS DESIGNAD AV ARNE JACOBSEN & VIT HYACINT

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *