SLIPPA KÖER I BUTIKERNA

 

 

 

 

 

 

 

Toodello Alla Sköna Bönor!

Idag så var jag och Sockret på shoppingrundan i våran småstad. Men även i våran lilla stad kan man känna på julstressen, det va fullt med folk i alla butikerna som vi skulle besöka. Vi skulle se om vi kunde hitta något snyggt att ha på sig när vi besöker släkten på julafton. Men det va sååååå mycket folk ute så vi bestämde oss för att gå hem, krypa upp i soffan med lite varm glögg och se om vi hittade något på nätet.

Vi hittade både tröjor och byxor på Esprits webshop och jag tror att vi kommer att beställa något av dessa imorgon. För en sak till som var bra är att om man beställer före 20/12 på Esprit så lovar dom att dom kan leverera det på självaste julafton, grymt. Nu återstår det bara att välja vilken kombo som är snyggast. Tror att jag har bestämt mig för kofta 1 och byxor 1. Vad tycker ni?

Nu skall jag bara krypa ner under en filt i soffan och zappa på tv,n och bara göra ingenting.

Kram 

2 thoughts on “SLIPPA KÖER I BUTIKERNA

  1. Jenny Bahl says:

    Röstar på klänning nummer 1. Den skall jag själv beställa nu. Jag uppskattar all inspiration du ger på din blogg. Helt otroliga bilder och idéer du sprider här. Hoppas du får en god jul och ett gott nytt år! Tack

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *