Den godaste doften jag känt

Den godaste doften jag känt

 

Den godaste doften jag känt

Vet inte om ni läste min blogg den dagen då jag skrev om denna fantastiskt goda tvålen från Naow Hera här? Den doften är helt ljuvlig!!

.

.

.

Hello snyggingar

.

 Tänk vad små saker i den vanliga grå vardagen kan pigga upp, som en väldoftande handtvål. Varje gång jag använder denna tvål så tänker jag verkligen på hur gått den luktar och hur lyxig min vardag kan bli av bara en sådan enkel sak. Att fylla vardagen med små härliga guldkorn kan nästan göra en dag. Jag minns att för några år sedan så köpte jag en lavendelluktande strykvatten som doftade helt ljuvligt, och helt plötsligt så kändes det lite lyxigt att stå där och stryka en torsdagskväll, haha. Ville bara hoppa in en snabbis idag och tipsa om denna tvålen igen. Länk på butik som säljer denna har ni i mitt tidigare inlägg. Annars så kan ni ju googla namnet bara.

.

Ha en fin dag!

Kram/Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *