En lat och lång frukost

En lat och lång frukost

 

En lat och lång frukost

.

.

.

 

Godmorgon vänner!

Här hemma har vi just ätit en lång och lat frukost med färska frallor, kaffe, juice och färsk frukt. Vi har haft sällskap av Ami som är vår stora dotters bästa kompis som sovit över hos oss sedan igår. Hon är en riktigt go tjej. Dessa två tjejer har hängt ihop sedan dagis.

,

I går anlände våra nya Verner Panton stolar till vårt kök. Vi har inte bestämt hur vi vill ha det. Det finns plats för 8 st stolar/platser men vi vet inte om vi vill ha 8 st Panton stolar runt om bordet hela tiden, eller bara sex st. Igår hade vi 6 st Panton stolar och 2st myran på gavlarna. Jag tog några bilder lite snabbt och spontant till kvällsmiddagen, Jag kan visa er bilder lite senare idag. Kanske är det kul att man bryter med en annan design?

.

En lat och lång frukost

.

Daddy lagar beställda caffelatte och annat gott här …..

 

En lat och lång frukost

.

Denna morgon har vi 6 st Verner Panton vid frukostbordet. Det känns som man ser formen på stolen mer när dem står så här.

 

En lat och lång frukost

.

Nu skall jag fixa till mig och gå ut på stan. Jag köpte inte någon fredagsblommar igår, då jag var på en invigningsmingel på en av småstadens nyöppnade tandläkarklinik. Det var en super fin tandläkarmottaging med bubbel, snittar och trevliga människor i branschen.

Vi ses lite senare, då visar jag lite bilder från gårdagens middag och stolarna:).

.

Kram/Carola

 

 

2 thoughts on “En lat och lång frukost

  1. Days by Johanna says:

    oh gillar de stolarna ni har ny, skall bli kul och se de andra.
    Lät som en mysig start på lördagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *