DAGS ATT VINNA STORKOVAN

 

 

 

Tjingeling!

Här om dagens skrev jag om ett projekt som jag är mitt uppe i just nu. Jag hjälper några vänner till Daddy med deras nya hus. För att få inspiration så söker jag runt på nätet efter olika hustyper. Och då hamnade jag på hemnet som är den största mäklarsidan. Och där hittade jag mitt drömhus. ohh my good vilket hus, kolla in detta huset på Lidingö. 9 rum på 237 m3 där hadde familjen Karma lätt kunna bo utan att trängas något. Men prislappen är lite för stor för oss, kanske skulle man spela lite på JackpotCity och vinna storkovan. Men man måste drömma här i livet om man skall nå någonstans. Nu skall jag surfa runt lite mer efter inspiration, kanske hittar jag något mer dröm hus som skulle passa oss.

 

 

 

En sådan köksö är min dröm. En dag skall jag bara ha ett sådant kök som här.

 

 

 

 

Kolla in detta underbara rum, som gjort för en lång middag med goda vänner.

 

 

 

Här skulle jag kunna tänka mig att sitta och blogga.

KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *