EN GÅRDAGENS VARSÅGOD

 

 

  Kofta från Chill Norway, Klänning Dagmar, Skor LdiR, Väska Michael Kors, Smycken IOAKU.Tjing!

Idag bjuder jag er på en gårdagens bloggerska på väg hem i en ljummen sensommar kväll utanför vår lilla småstad. Njuter av dom sista varma kvällarna innan vintern sveper över oss. Det är så himla skönt att inte behöva ta på sig någon ytter rock än. Att man bara kan springa ut klädd som man är. Njuta av dom fina bären och svampen i skogen. Jag har inte hunnit ut i skogen än. Har ni hunnit ut och plockat något än? Är det något svamp år i år tro? Finns det något godare än mustiga grytor med svamp i nu på hösten?!. Jag har ett riktigt bra recept som jag brukar göra varje höst. Den innehåller både vilt kött, skogens svamp och rödvin mm. Recept kommer när vi går in i jakt tiderna längre fram. Och vet ni vad, i år skall jag och en fin vän Linda ut på jakt. Fast vi skall på vildsvins jakt. Skall bli så himla spännande!! Hoppas jag kommer levande hem igen, hihi.

Nu måste jag rusa ………..

Vi ses lite senare vänner!

KRAM

 

2 thoughts on “EN GÅRDAGENS VARSÅGOD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *