Då var det dags för ett litet, ärligt och härligt igen

Då var det dags för ett litet, ärligt och härligt igen

Då var det dags för ett litet, ärligt och härligt igen

Då var det dags för ett litet, ärligt och härligt igen

Godmorgon sköna söndag!

Här har ni en bloggerska som har fullt upp, hoppar bara in här en snabbis för att säja hej egentligen och knäppte av lite bilder på vårt sovrum denna morgon.

Här om dagen träffade jag en gammal barndomsvän till min man i affären och vi blev stående i över en timme och prata. Vi kom in på det här med sociala medier och hur transpirant ska man vara? Ska man bara visa dem lyckliga, vackra sidorna av sig själv? Är det det man vill se som läsare, eller har vi kanske tröttnat på det där perfekta livet som vi blir matade av hela tiden i de sociala medierna. Facebook vännerna är så lyckliga, bloggare har det alltid rent och städat hemma, instagramare har all tid i världen att fotografera sin vackra lunch varje dag osv…..

Den sista tiden har jag inte haft tid att vara någon influenser och ännu mindre fotografera vad jag äter, ser och gör. Inte för att jag inte har någon lust utan för att jag har så mycket i mitt liv just nu. Jag fotograferar varje dag men telefonen och kameran fylls bara på med fler och fler bilder. Men det jag ville komma med det här inlägget va att kanske skulle man visa lite mer av sitt vardagsliv, visa hur man kan förenkla saker, hur man lagar en snabblunch när man har ont om tid osv. Tanken slog mig att kanske känner andra som jag när man har mycket omkring sig att man inte vill se hur perfekt och bra allt är hos andra, för så är det verkligen inte. Man väljer att fota just det ögonblicket eller just när man har städat.

Hur känner ni läsare?

Nu måste jag rusa till affären och handla mat, jag ska nämligen har mina föräldrar på middag och tårta. Vi ska fira min mammas födelsedag i förskott 😉

PUSS<3

2 thoughts on “Då var det dags för ett litet, ärligt och härligt igen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *