Idag planerar för plantering på altan

Idag planerar för plantering på altan

Idag planerar för plantering på altan

Vad jag har längtat till denna årstiden då det är grönt i krukorna och rabatterna 😉

Jag har beställt två vita superstora krukor till vår uteplats som just kommit (syns en på bilden). Men de matchar dessa två krukor som lyser. Jag hittade dem på en nätbutik som heter odla,nu.  Så här dricker vi bubbel och äter jordgubbar medans vi planterar om i krukorna på vår altan. Jag vill ha en känsla av stilrent och minimalistiskt samtidigt som det ska vara än känsla av grönt, ingen lätt kombination 🙂 Men jag har lite planer, mer bilder kommer när jag är klar!

Jag har nya planer för i år när det kommer till min fläder buske, jag ska plantera en till två buskar bredvid varandra för att få den att kännas lite rejäl! De sägs att fläder buskar växer som orgräs, hoppas det är så!

Kram CC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *