ETT TOALETTBESÖK PÅ STORY INNAN VI LÄMMNAR DETTA STÄLLE!

Dessa råa ytorna och rören i taket är en härlig kontrast till dom super vackra handfaten och det dekorativa golvet. Här har det råa gift sig fint med det blommigt vackra. Det är kontrasterna som ger liv i inredningen. Detta är ett vågat och inspirerande toalettbesök som bjuds på idag. Här stog jag bara och fota i min Burberry hatt och njöt av den härliga mixen på inredningen. Om ett toalett besök tar 20 min för att jag njöt av interiören då har man lyckats inreda den bra!

Kolla in handfatet. Inte tråkigt! Ett sådant kan jag tänka mig hemma. Den är nog inte billig??

Dessa väggar var super snygga. Allt gick i svart och koppar inne på toaletterna.
Bara toalett besöket var en upplevelse, hihi.

Vill ni se fler bilder från detta härliga ställe gå in här.

Hej veckans första dag!
Idag bjuder jag er på ett toalett besök från vårt favoritställe STORY BACKYARD. Jag tycker faktiskt att det är värt att bjuda på,hihihi. Det är super snyggt!
Nu tar jag skolväskorna och arbetskläderna och ger mig ut i arbetslivet igen…..
Efter en super härligt sommaruppehåll. Men det känns helt ok. Eftersom jag har världens bästa chef, arbetskamrater, patienter och arbetsplats. Jag har faktiskt saknat dom också!  
Idag lyssnar jag på denna sköna låt och tänker tillbaka på veckan i Stockholm. ( vi satt faktiskt i publiken när dom spelade in denna vidion ifrån Skansen) Härliga sommar minnen från Stockholm, I love!
Klicka här för att se fler bilder på vår Allsång med Hoffmaestro.

Vi ses lite senare!
Kärlek
CC

6 thoughts on “ETT TOALETTBESÖK PÅ STORY INNAN VI LÄMMNAR DETTA STÄLLE!

 1. 17doors says:

  Å vill verkligen lägga in nytt golv i lillhallen hos oss, precis sådär. Men då måste vi ju byta tapeter också.. suck!
  Ha en bra dag,
  Ulrika

 2. Anonymous says:

  Hej Carola.

  Tack för all din hjälp! Vi är jätte nöjda med huset.
  Jag återkommer till dig i höst. (Day home)

  kram Lina – Söder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *