BINGOLOTTOS UPPESITTARKVÄLL

014aa

Hej Uppesittarkvällen!

Tittar in en snabbis här på bloggen ikväll framför tv,n och med bingolotto i handen. Jag brukar aldrig spela bingolotto dom andra dagarna på året. Utan det sker en gång per år och det är dagen före julafton. Då äter vi massa gott och njuter inne i värmen och spelar bingolotto. Och i år är den extra bra då min favorit Daniel Helenius är med som program ledare.

.

I kväll har vi ost, kex, godis, vin och glögg med nötter vid vårt bord. Jag älskar plock mat. Det är så härligt och socialt att bara plocka åt sig det man vill ha. Låta maten stå på bordet länge och bara njuta av ledigheten som just har startat. Denna stunder är nog ändå bäst på hela julledigheten. Sean går allt så fort och helt plötsligt så är allt över. Så passa på och njut vänner!

 

BINGOLOTTOS UPPESITTARKVÄLL

 

 

BINGOLOTTOS UPPESITTARKVÄLL

 

 

 

OMG, vad gott det är med cheddar och portvin. Jag brukar gröpa ur osten och hälla några droppar portvin i osten, låta det ligga där och gotta sig. Åhhh det är riktigt gott vänner!

 

009

 

En riktigt super god karamelliserad brieost – recept från Ernst Kirchsteiger. Den var verkligen super enkel att göra och lika god som den ser ut!

.

.

.

Nu får jag fortsätta och mysa med bingolotto och allt annat som hör traditionen till hemma hos oss dagen före jul!

.

Ha en underbar kväll vänner!

Vi ses i morgon.

KRAM

One thought on “BINGOLOTTOS UPPESITTARKVÄLL

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *