ATT KÄNNA SIG LITE ROMANTISK I EN RL KJOL DEL 2

 

En gårdagens, del 2. Att känna sig lite romantisk i en Rl Kjol vid sjön i småstaden ♥
Hellååå Raringar!
Har ni sovit gott?

 

Vaknar upp till en stor gul sol på himmlen. Och på radion lovar dom 25 grader varmt under dagen. Nu kallar jag det för sommar:) Igår fick jag en super bra ”gillgryta” på posten också. Ikväll skall det grillas. Denna gryta typ, är så fantastiskt bra när man vill grilla massa grönsaker som vi oftast gör. Ja, ni får se pics på den i kväll så förstår  ni vad jag dillar om, hihihi. Man blir ju bara så grill sugen när det är ljumna juli kvällar.

 

Min lilla Canon och datorn var inte riktigt sams igår, om ni minns? Och inte jag och bloggen heller för den delen. Men här kommer resten av de bilder jag tog nere vid sjön i går eftermiddag/kväll.

 

 

 

 

 

 

 

Nu gör vi dagen girls! Denna dag kommer inte igen, så gå ut och gör den minnesvärd.
Vi ses lite senare idag!
KRAM

 

 

 

6 thoughts on “ATT KÄNNA SIG LITE ROMANTISK I EN RL KJOL DEL 2

  1. Anonymous says:

    Vad smal du blivit, kvinna!! Var ett tag sedan jag var inne o kikade o märker stor skillnad, Fin du är o superfin kjol 🙂 Gillar din blogg! Kram Linda

  2. Anonymous says:

    Å du är vid min älsklinsgrind 🙂 Och en underbar kjol får jag säga. Passar bra in i miljön Kram från Marias Hörna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *