ATT LAGA MAT UTOMHUS I EN MAN LAW BBQ-PANNA

MAN LAW BBQ-PANNA sommarens smartaste grillhjälp – Love it!

Varmaste Onsdagskvällen i Sommar!
Åhhh, vad jag njuter i kväll!

Termometern står på +29,4c, Vinet här luftat och maten är just uppdukat. Och på MX som är en musikaffär här i vår småstad som ligger granne med vår uteplats har nytt för i år en ute servering fullsatt med folk och en trubadur som sjunger även för oss i kväll:) Perfekt att bo mitt i City. Gillar när staden kokar av glada människor, dans, skratt och god mat – det är livet! 

Dettar är nog den mest smartaste grillpanna jag någon gång har testat. Vi gillar att grilla grönsaker i vår familj. Men det kan bli lite ett pyssel ibland när man har tunna lökbitar mm som faller i mellan, och ner i glöden. Men denna smarta BBQ-panna kan man bara tvätta och slänga i vad alla önskar och sedan så ställer man den bara på grillen. Jag har även ringlat lite olja och saltat och pepprat över så klart. Denna smarta Man Law BBQ-panna finns att klicka hem på min favorit nätbutik Millamix. Jag kan varmt rekommendera den till sommarens alla grillningar.

Egen odlade jordgubbar från bäste ”mormor Anita” Tack för alla dina små fina överraskningar som står i brevlådan eller på köksbordet när vi kommer  hem. Du är så söt, vet du det?!

Godaste bea såsen hittar du recept på här.

Nu skall jag njuta vidare i solen av maten, skratten och musiken. Gud vad underbart! Grannen stack just ut huvudet och sa, -är det inte för varmt här? No no ………. det kan inte bli förvarmt?!:) Jag har varit frusen nu i månader, så tar det månader innan jag tinar upp igen, hihihi.
Vi ses lite senare ikväll!
KRAM

25 thoughts on “ATT LAGA MAT UTOMHUS I EN MAN LAW BBQ-PANNA

 1. Anonymous says:

  Å vad gott det ser ut. Bli nu sugen på grillat med. Visst har vi en underbar kväll här i småstad mer av det. Kram a.m

 2. Svart, vitt & rött says:

  Åååhhh, så braaaa!!! Just detta pratade jag och min man om för ett par dagar sedan… att det måste finnas något så att man kan grilla/steka grönsaker på ett smidigare sätt. Så himla bra!! Tackar för detta! Jag går in och beställer den med en gång! Kram

 3. Svart, vitt & rött says:

  Åååhhh, så braaaa!!! Just detta pratade jag och min man om för ett par dagar sedan… att det måste finnas något så att man kan grilla/steka grönsaker på ett smidigare sätt. Så himla bra!! Tackar för detta! Jag går in och beställer den med en gång! Kram

 4. Svart, vitt & rött says:

  Åååhhh, så braaaa!!! Just detta pratade jag och min man om för ett par dagar sedan… att det måste finnas något så att man kan grilla/steka grönsaker på ett smidigare sätt. Så himla bra!! Tackar för detta! Jag går in och beställer den med en gång! Kram

 5. Svart, vitt & rött says:

  Åååhhh, så braaaa!!! Just detta pratade jag och min man om för ett par dagar sedan… att det måste finnas något så att man kan grilla/steka grönsaker på ett smidigare sätt. Så himla bra!! Tackar för detta! Jag går in och beställer den med en gång! Kram

 6. Svart, vitt & rött says:

  Åååhhh, så braaaa!!! Just detta pratade jag och min man om för ett par dagar sedan… att det måste finnas något så att man kan grilla/steka grönsaker på ett smidigare sätt. Så himla bra!! Tackar för detta! Jag går in och beställer den med en gång! Kram

 7. Svart, vitt & rött says:

  Åååhhh, så braaaa!!! Just detta pratade jag och min man om för ett par dagar sedan… att det måste finnas något så att man kan grilla/steka grönsaker på ett smidigare sätt. Så himla bra!! Tackar för detta! Jag går in och beställer den med en gång! Kram

 8. Svart, vitt & rött says:

  Åååhhh, så braaaa!!! Just detta pratade jag och min man om för ett par dagar sedan… att det måste finnas något så att man kan grilla/steka grönsaker på ett smidigare sätt. Så himla bra!! Tackar för detta! Jag går in och beställer den med en gång! Kram

 9. Svart, vitt & rött says:

  Åååhhh, så braaaa!!! Just detta pratade jag och min man om för ett par dagar sedan… att det måste finnas något så att man kan grilla/steka grönsaker på ett smidigare sätt. Så himla bra!! Tackar för detta! Jag går in och beställer den med en gång! Kram

 10. ETT FRIDFULLT HEM says:

  Tack för titten in till mig! Alltid trevligt när folk skriver en rad..eller tre:-)

  Boxen jag skrev om kommer från Glossybox. För en billig peng får man varje månad hem en söt lite rosa box med lite prover på olika skönhetsprodukter. Jag älskar´t!
  Du kan läsa mera här http://www.glossybox.se/

  Mysig blogg har du och underbara bilder!!

  Önskar dig en fin kväll!!

 11. Valentina says:

  all perfect – five minutes to everything about everything ))

  The cold white (or pink) – strongly suggest!

 12. Svart, vitt & rött says:

  Hej igen! Nu har jag beställt BBQ-pannan inne i nätbutiken som du rekommenderade 🙂 Spännande! Ville bara titta in igen och tacka för tipset! I morgon ska vi testa att göra pizza på grillen 🙂 Jag skriver ett inlägg om hur det fungerade 🙂 Kram

 13. Svart, vitt & rött says:

  Hej igen! Nu har jag beställt BBQ-pannan inne i nätbutiken som du rekommenderade 🙂 Spännande! Ville bara titta in igen och tacka för tipset! I morgon ska vi testa att göra pizza på grillen 🙂 Jag skriver ett inlägg om hur det fungerade 🙂 Kram

 14. Svart, vitt & rött says:

  Hej igen! Nu har jag beställt BBQ-pannan inne i nätbutiken som du rekommenderade 🙂 Spännande! Ville bara titta in igen och tacka för tipset! I morgon ska vi testa att göra pizza på grillen 🙂 Jag skriver ett inlägg om hur det fungerade 🙂 Kram

 15. Svart, vitt & rött says:

  Hej igen! Nu har jag beställt BBQ-pannan inne i nätbutiken som du rekommenderade 🙂 Spännande! Ville bara titta in igen och tacka för tipset! I morgon ska vi testa att göra pizza på grillen 🙂 Jag skriver ett inlägg om hur det fungerade 🙂 Kram

 16. Svart, vitt & rött says:

  Hej igen! Nu har jag beställt BBQ-pannan inne i nätbutiken som du rekommenderade 🙂 Spännande! Ville bara titta in igen och tacka för tipset! I morgon ska vi testa att göra pizza på grillen 🙂 Jag skriver ett inlägg om hur det fungerade 🙂 Kram

 17. Svart, vitt & rött says:

  Hej igen! Nu har jag beställt BBQ-pannan inne i nätbutiken som du rekommenderade 🙂 Spännande! Ville bara titta in igen och tacka för tipset! I morgon ska vi testa att göra pizza på grillen 🙂 Jag skriver ett inlägg om hur det fungerade 🙂 Kram

 18. Svart, vitt & rött says:

  Hej igen! Nu har jag beställt BBQ-pannan inne i nätbutiken som du rekommenderade 🙂 Spännande! Ville bara titta in igen och tacka för tipset! I morgon ska vi testa att göra pizza på grillen 🙂 Jag skriver ett inlägg om hur det fungerade 🙂 Kram

 19. Svart, vitt & rött says:

  Hej igen! Nu har jag beställt BBQ-pannan inne i nätbutiken som du rekommenderade 🙂 Spännande! Ville bara titta in igen och tacka för tipset! I morgon ska vi testa att göra pizza på grillen 🙂 Jag skriver ett inlägg om hur det fungerade 🙂 Kram

 20. Room of karma says:

  Men vad kul för er som beställt denna otroligt bra grillpanna! Ni kommer blir så nöjda det lovar jag! Det är det bästa jag köpt till min grillning:) Dessutom så är det enklet, för man är ju lat av naturen, hihihi….

  Kram CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *