Ångra en tatuering

x

Har ni någon tatuering?

Jag kan faktiskt erkänna att jag har en tatuering, och ja jag vet: Det har alla idag!

Men den jag har syns inte och jag visar den inte för någon men jag vill ändå ta bort den. Har någon av er tagit bort en tatuering? Jag har suttit här i kväll och googlat runt och hittat en klinik som heter Gedin studio och den verkar bra. Dom tar bort med laser och det skall vara smärtfritt. Det verkar inte så dyrt heller så jag vet inte riktigt varför jag har väntat så länge. På hemsidan skriver dom att dom kan göra en hel tatueringsborttagning eller bleka en tatuering på ett extra skonsamt sätt. Gedin Studio erbjuder tatueringsborttagning med Sveriges absolut modernaste och mest effektiva laserutrustning,  Och det står även att det är smärtfritt, vilket är viktigt för mig.

För utom alla dessa funderingar kring tatuering så planerar jag våran underbara och helt crazy nyår resa som jag kommer att presentera här på bloggen lite längre fram. Jag kan tala om att vi skall till ett tropiskt klimat och fira 12-slaget i bikini med en paraply drink i handen.

Men nu skall jag fortsätta att googla på hur man bäst och lättast tar bort en liten tatuering.

Kram.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *