Romantik mitt i Centrala Köpenhamn på Royal Smushi

Romantik mitt i Centrala Köpenhamn på Royal Smushi

Romantik mitt i Centrala Köpenhamn på Royal Smushi

Romantik mitt i Centrala Köpenhamn på Royal Smushi

Romantik mitt i Centrala Köpenhamn på Royal Smushi

Romantik mitt i Centrala Köpenhamn på Royal Smushi

Romantik mitt i Centrala Köpenhamn på Royal Smushi

Romantik mitt i Centrala Köpenhamn på Royal Smushi

Royal Smushi Cafe, kombinerer dansk design i en feminin och humoristisk atmosfäre. På väggarna är det roliga och färgglada tapeter, inredningen till viss del gjord av humor. Här möter du danska design klassiker så dom Holmegaard, Bang og Olufsen og Fritz Hansen. På mat menyn så serverar dom super söta smushi, mini-smörebröd.. Man kan få danska klassiker. Du väljer själv hur många smushi du vill ha från en plock meny. Här finner du också goda viner. Det är ett mycket enkelt och gott sätt att äta samtidigt så är det vackert för ögat! Här kan man sitta en hel förmiddag och bara njuta av god mat, vin på deras vackra innegård som har öppen året om.

 

Ett besök här är ett måste om man är i Köpenhamn;)

Royal Smushi Cafe
Amagertorv 6,
1160 København
Denmark

One thought on “Romantik mitt i Centrala Köpenhamn på Royal Smushi

  1. Jösses, vilka delikatesser!
    Tack för tipset, får testa Royal Smushi nästa gång jag är i Köpenhamn 🙂
    Jag älskar Köpenhamn, det är min absoluta favoritstad ♥

    Ha en fin dag!
    Kram Jonna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *